Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NAKON DUGE BORBE Glumac i supruga postaju roditelji

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Sretne vijesti otkrili na simpatičan način

Izvor: Instagram

Američki glumac Frankie Muniz, koji se proslavio u hit seriji 'Malcolm u sredini', otkrio je sretne vijesti. Naime, 34-godišnjak i supruga Paige Prize uskoro postaju roditelji, a novosti koje su ih, kažu, iznenadile, otkrili su u simpatičnom videu kojeg su objavili na YouTubeu.

Frankie & Paige
Izvor: YouTube

Supružnici su u emotivnom videu zaplesali, ali i otkrili kako su ih vijesti iznenadile. 'U protekle četiri i pol godine, Paige i ja prošli smo zajedno kroz svakakve nevjerojatne stvari. Proputovali smo svijet... I dalje vjerujemo da su male stvari koje se događaju između velikih one koje nas najviše uveseljavaju, ništa se ne može usporediti s tim kada po prvi put čuješ otkucaje srca svoje bebe', započeo je Frankie. 

Te sekunde kad sam čuo otkucaje, sve se posložilo

 'Te sekunde kad sam čuo otkucaje, sve se posložilo. Počeo sam izgovarati imena za djecu i poslove kojima se može baviti', dodao je glumac, a njegova je supruga pokazala fotografije s ultrazvuka. 'Kad smo saznali da sam u drugom stanju, nismo mogli vjerovati. Znali smo da to želimo, ali rekli su nam da nam šanse za bebu baš i nisu najizglednije. Sa svakim odlaskom liječniku sam se sve manje i manje osjećala kao žena', rekla je Paige.

Prinova bi u ovu obitelj trebala stići u ožujku iduće godine, otkrili su u videu. 'Oboje smo jako uzbuđeni oko budućnosti', rekao je nasmijani glumac. Inače, Frankie i Paige zaručili su se krajem 2018. godine, a sudbonosno 'da' izgovorili su u veljači prošle godine. 

Najčitanije

Najnovije

loader