Nakon što je u prosincu dobio kćer, sada čeka blizance s drugom ženom

Nick Cannon još uvijek se nije oglasio, ali nova djevojka Abby ponosno pokazuje trudnički trbuh

Profimedia

Glumac Nick Cannon ne gubi vrijeme. Iako je prije četiri mjeseca sa svijetom podijelio vijest kako se po četvrti put ostvario u ulozi oca, komičar je sada šokirao javnost priznajući kako očekuje još dva sina, ali s drugom ženom. Nikada javno nije pričao o prekidu s dugogodišnjom djevojkom, instruktoricom joge Brittany Bell s kojom ima dvoje djece pa je javnost iznenađena viješću kako čeka blizance s novom djevojkom.

Profimedia 

Riječ je o 30-godišnjoj Abby De La Rosa koja je na društvenim mrežama objavila neobičnu fotografiju i emotivan opis posvećen još nerođenim sinovima. Nickova izabranica pozirala je u bijeloj haljini, a područje oko grudi prekrila je brojnim biserima.

‘Naši najmiliji sinovi - hvala što ste me izabrali za majku. Znam da me je Gospodin predodredio za ovaj dar i to ne jedan nego dva. Molim se samo da nam Bog pruži snagu i da hrabro koračate kroz život baš kao i vaš otac. Tata i ja ćemo zauvijek biti uz vas kao najveća podrška. Oboje ste već toliko voljeni i jedva vas čekamo još bolje upoznati, napisala je buduća majka u opisu fotografije na kojoj pozira s Nickom.

Story 

Podsjetimo, prije Brittany i Abby, Nick je bio u braku s pjevačicom Mariahom Carey, s kojom ima dvoje djece, desetogodišnje blizance Moroccana Scotta i Monroe. Nakon tog razvoda je bio slomljen pa je čak jednom prilikom rekao kako ne vjeruje da će ponovno naći ljubav. 'Više ne vjerujem u brak. To je kao da nakon što si jednom skočio iz aviona i nije uspjelo, pokušaš ponovno. Neki bi možda pokušali ponovno, ali ne i ja. Ja sam jedva preživio, zašto bi se opet vraćao tome', iskreno je progovorio svojevremeno, unatoč tome što je prošlo nekoliko godina. Jednom se prilikom prozvao 'beznadnim romantikom'. S Brittany Bell ima dvoje djece, trogodišnjeg Goldena i djevojčicu Powerful Queen.