Božićni blagdani su se uvijek smatrali čarobnim periodom godine. Prosinac je rezerviran za mir, obitelj i uživanje u svemu što nam ti blagdani i donose. Uz to, ove godine se za glumca Nicka Cannona uistinu dogodila božićna čarolija. Kako su javili američki mediji, stigla mu je druga kći, njegovo četvrto dijete, ali drugo sa sadašnjom djevojkom Brittany Bell. Iako se ne zna točan dan kada je djevojčica imena Powerful Queen stigla, ova je malena obitelj sretne vijesti obznanila na Božić.

Nekadašnja Miss Universe, a danas instruktorica joge je obiteljskom fotografijom obznanila dolazak njihove djevojčice. 'Najbolji poklon ikada. Iznenadila nas je naša curica. Stigla nam je u pravom trenutku, taman ovog tjedna za Božić. Imam vam toliko toga za ispričati. Nick je bio moj oslonac kroz cijelo ovo putovanje. Imala sam toliko intenzivno, a opet osnažujuće iskustvo prirodnog porođaja u vodi. Bože, hvala ti', napisala je nasmijana Brittany uz obiteljsku fotografiju.

Prema svemu sudeći, ovaj par do samog kraja trudnoće nije htio saznati spol djeteta. Nekoliko dana prije porođaja, Brittany je napisala na Instagramu: 'Jedva čekam vidjeti je li dječak ili djevojčica'. Uz to, ova je 33-godišnjakinja sa svojim pratiteljima dijelila sve trenutke svoje trudnoće.

Podsjetimo, prije Brittany, Nick je bio u braku s pjevačicom Mariahom Carey, s kojom ima dvoje djece, devetogodišnjih Moroccana Scotta i Monroe. Nakon tog razvoda je bio slomljen pa je čak jednom prilikom rekao kako ne vjeruje da će ponovno naći ljubav. 'Više ne vjerujem u brak. To je kao da nakon što si jednom skočio iz aviona i nije uspjelo, pokušaš ponovno. Neki bi možda pokušali ponovno, ali ne i ja. Ja sam jedva preživio, zašto bi se opet vraćao tome', iskreno je progovorio svojevremeno, unatoč tome što je prošlo nekoliko godina. Jednom se prilikom prozvao 'beznadnim romantikom'. No, izgleda da se uspio zaljubiti u Brittney Bell s kojom ima sada dvoje djece, trogodišnjeg Goldena i djevojčicu Powerful Queen. Unatoč tome, prema svemu sudeći, pred oltar više neće stati.