Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Maras Harmander: 'Bila je to ljubav na prvi pogled'

Autor N.R.

Novi član obitelji je stigao!

 Izvor: Instagram

Iako se to kaže za psa u staroj poslovici, vjerujemo da su svi kućni ljubimci uistinu čovjekovi najbolji prijatelji. Uvijek su tu, sretni kada vas vide i željni pažnje, koja nam svima treba, pogotovo u ovoj 2020. godini koja je bila, malo je reći, izazovna. Ipak, svi traže neku pozitivan tračak koji će ih gurati dalje. Za domaću glumicu Anu Maras Harmander to su upravo kućni ljubimci. Uz bostonskog terijera Ibru, obitelj ove glumice je sada dobila pojačanje. Novi član obitelji je psić iste pasmine, ali ženka kojoj su dali ime Tesla. Koliko joj znače kućni ljubimci, ali i što misli o petardama koje su sada najveći strah svake životinje, Ana je ispričala za Story.hr.

'Obitelj nam je bogatija za još jednog psića. Već smo duže vrijeme bili u potrazi, ali nije nam se posrećilo sve dosad', započela je simpatična glumica, koja nam otkriva da su svi bili jednako veseli, osim njihovog Ibre, koji se ipak morao priviknuti na dolazak još jednog ljubimca. 'Ibra je bio dva dana jako rezerviran, nije želio biti blizu nje. Sada je sve kako treba biti, spavaju zajedno, igraju se. Malo ga ona gnjavi, ali stoički on to podnosi. Mislim da će biti nerazdvojni', sa srećom je rekla.

Za njih je ona došla kao najljepši božićni poklon. 'Tako je nekako ispalo da je došla sada u predbožićno vrijeme, kao najljepši poklon za kraj ove neobične godine, u kojoj smo puno puta bili na testu kao ljudi', ne krije zahvalnost. Kako je do sada bila jedina žena u kući, osjeća da joj je Tesla stigla kao to žensko pojačanje. 'Ona je puno hrabrija nego što je Ibra bio. Šarmantna je i baš prava curica. Teško joj je odoljeti', govori nam Ana.

U nastavku nam je otkrila i kako je na sve reagirao njezin sin, petogodišnji Rubens. 'Kad smo ju išli vidjeti, bila je to ljubav na prvi pogled, nije se odvajala od njega. Čak je odgurnula brata kada mu je želio prići. Znala je gdje treba dijeliti poljupce prvo', prisjetila se 39-godišnjakinja, a onda nam rekla kako je to bilo u njezinom djetinjstvu.

Čak sam i šišmiša dovela kući

'Oduvijek sam pokušavala na sve načine u kuću donijeti životinje. Moji su se borili sa mnom od malena. Bilo je tu pasa, mačaka, zečeva, guštera, čak sam i šišmiša dovela', smije se Ana i dodaje: 'I uvijek kažem da te nitko ne voli kao pas'.

Povezane vijesti

Iako su mnogi ovo htjeli i ove godine, Ministarstvo unutarnjih poslova u javnu je raspravu uputilo izmjene Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja iz čega se može iščitati kako se priprema zabrana petardi tijekom cijele godine! Javna rasprava trajat će do 7. veljače. Nažalost, i ovaj doček ćemo se morati pobrinuti za naše kućne ljubimce, kojima su petarde veliki strah. Upravo nam je to komentirala i Ana. 'Razveselila me odluka o zabrani petardi od sljedeće godine. Tko kod kuće nema životinju koja se izbezumi od straha, vjerojatno nema ništa protiv. Zaista, nisam ni ja imala dok to nisam doživjela. A i par puta sam svjedočila nesrećama prouzročenim nemarnim ili neadekvatnim rukovanjem petardi', iskreno nam je rekla glumica koja je Božić provela u malom krugu kod kuće. 'Malo drugačiji blagdani, baš kao što je i ova godina, ali to je ok. Sve će biti dobro, samo da smo zdravi', pozitivno je zaključila Ana.

Magazin

Royals