Spy Kids američka je obiteljska filmska serija špijunske avanturističke komedije koju je stvorio Robert Rodriguez. Glavna serija prati pustolovine Carmen i Juni Cortez, dvoje djece koja se uključuju u špijunažu svojih roditelja. Prvi nastavak smo gledali 2001. godine, a u nekoliko idućih nastavaka smo pratili Alexu PenaVegu i Daryla Sabaru kako odrastaju. Danas, 19 godina nakon, ovo dvoje glumaca uz sebe imaju prekrasne obitelji. Ono što je obožavateljima ovog serijala jako drago je činjenica da oboje trenutno iščekuju dolazak prinove. 

Nakon što je 28-godišnji glumac nedavno obznanio da čeka dijete s pjevačicom Meghan Trainor, istu je vijest na društvenim mrežama objavila i 32-godišnja Alexa. U preslatkom videu koji su objavili na Instagramu, istaknuli su kako jedva čekaju upoznati svoje treće dijete. 'Jedva čekamo iduće ljeto', rekao je suprug glumice, Carlos PenaVega. Na fotografiji su pozirali sa svojim sinovima, četverogodišnjim Oceanom Kingom i jednogodišnjim Kingstonom Jamesom, psom, a napisali su: 'Sretni blagdani od nas šestero'. 

Inače, glumica je Los Angeles prije tri godine zamijenila mirnijim životom na Havajima. Kako su tada istaknuli, osjećali su potrebu za stankom, nakon što su 24/7 živjeli životom kakav im u tom trenutku nije pasao. Par je u braku već skoro sedam godina.

Uz nju, kroz isto životno razdoblje trenutno prolazi i njezin nekadašnji glumački brat. Meghan je, naime, na Instagramu objavila fotografiju sonograma oko koje je postavljena blagdanska dekoracija, i time otkrila kako će im beba biti zakašnjeli i najljepši božićni poklon. 'Svi znate koliko dugo sam ovo željela! Daryl i ja smo presretni i uzbuđeni što ćemo početkom iduće godine upoznati ovu slatkicu. Trudni smo!!', napisala je uzbuđena buduća majka pored simpatične fotografije.

Istu je fotografiju objavio i njezin suprug, s kojim je u braku dvije godine, koji je napisao: 'Volim te Meghan. Jedva čekam osnovati obitelj s tobom'. Komentari sretnom paru odmah su se počeli nizati. 'Čestitamo ljudi, ovo su najljepše vijesti', 'klinac ili klinceza bit će presretni s tako cool roditeljima. Baš mi je drago zbog vas, sada je vrijeme da uživate', tek su neki od njih.