Kao što su mnogi predviđali, pandemija koronavirusa je za neke ipak bila pozitivna, koliko god to čudno zvučalo. Naime, među stranim zvijezdama se dogodio pravi baby boom. Među ostalima, prvu bebu čeka i pjevačica Meghan Trainor. Svoju trudnoću je sa svijetom podijelila početkom listopada, a vijest da će ona i suprug, dvije godine stariji glumac Daryl Sabara postati roditelji, mnoge je oduševila. Ipak, kao i mnogim ženama koje iščekuju prvu bebu, doza straha je prisutna.

S obzirom na to da se termin, koji je početkom iduće godine, sve bliže, pjevačica je za radio B101.1 otvoreno progovorila o tome kako se osjeća sada pred kraj trudnoće. Između ostalog, pojavio se i veliki strah - kako zbog samog porođaja, tako i zbog činjenice da će joj pandemija vjerojatno utjecati na to hoće li netko moći biti s njom u rađaoni. 

'Bojim se porođaja i nemogućnosti da imam mamu u sobi kraj sebe. Znam da je pitanje hoće li uopće suprug moći biti sa mnom, ali jako mi je bitno da je kraj mene majka koja će mi pomoći u svemu', ispričala im je 26-godišnja trudnica u emisiji. 

Meghan je također podijelila da su ona i Daryl iz određenog razloga planirali dobiti dijete u karanteni. 'Jednostavno nisam željela toliko putovati dok sam trudna i znala sam da je ovo vrijeme kad mogu ostati kod kuće i podići noge. Na nekoliko pregleda je išao i suprug, a na neke nije. Ipak, liječnici su bili jako dragi prema meni pa smo nekoliko puta uključili i FaceTime kako bi Daryl bio u toku', rekla im je uzbuđena, ali prestrašena buduća majka.