Američka kantautorica, 26-godišnja Meghan Trainor i njezin suprug, dvije godine stariji glumac Daryl Sabara, otkrili su sretne vijesti. Naime, supružnicima početkom iduće godine stiže prinova, njihovo prvo dijete. Lijepe novosti Meghan i Daryl otkrili su na društvenim mrežama.

Meghan je, naime, na Instagramu objavila fotografiju sonograma oko koje je postavljena blagdanska dekoracija, i time otkrila kako će im beba biti zakašnjeli i najljepši božićni poklon. 'Svi znate koliko dugo sam ovo željela! Daryl i ja smo presretni i uzbuđeni što ćemo početkom iduće godine upoznati ovu slatkicu. Trudni smo!!', napisala je uzbuđena buduća majka pored simpatične fotografije. 

Istu je fotografiju objavio i njezin suprug, s kojim je u braku dvije godine, koji je napisao: 'Volim te Meghan. Jedva čekam osnovati obitelj s tobom'. Komentari sretnom paru odmah su se počeli nizati. 'Čestitamo ljudi, ovo su najljepše vijesti', 'klinac ili klinceza bit će presretni s tako cool roditeljima. Baš mi je drago zbog vas, sada je vrijeme da uživate', tek su neki od njih.