BOLNO JE Sportaš otkrio kako izgledaju posljednji dani osmomjesečne kćeri

Djevojčica uz sebe drži medvjedića koji joj služi za utjehu

Instagram

Bivši nogometaš i reality zvijezda, 30-godišnji Britanac Ashley Cain i njegova djevojka Safiyya Vorajee roditelji su osmomjesečne kćerkice Azaylie Diamond koja boluje od akutne mijeloične leukemije. O njezinu zdravlju svakodnevno izvještavaju na društvenim mrežama pa su proteklih dana otkrili da se Azaylijina leukemija više ne može liječiti u bolnici i odveli je kući kako bi s njima proživjela posljednje dane.

Ta je vijest slomila roditelje odlučne da svojoj kćerkici do zadnjeg daha pruže najbolju moguću njegu. Ipak, bolnica je i dalje češće njen dom... Najprije su malenu morali vratiti u bolnicu zbog problema s nazogastričnom sondom, što znači da joj kroz cjevčicu nisu mogli davati hranu ni lijekove, stoga su morali potražiti liječničku pomoć. Samo dan nakon toga Ashley je opisao još jedan bolan trenutak.

'Temperatura joj je naglo skočila, dobila je napadaj i oči su joj se okrenule. Bilo joj je vruće, nije disala i morali smo je odvesti u bolnicu da joj daju kisik. Kad smo se vratili kući, napadaj se ponovio. Na kraju je medicinska sestra bila kod nas doma do 1 u noći', rekao je brižni otac te poručio: 'Sav naporan posao koji ulažemo sada, vrijedi za jedan njen osmijeh'.

Majka Safiyya također je objavila fotografiju usnule kćerke nakon napadaja, kako uz sebe drži medvjedića koji joj služi za utjehu. Podsjetimo, malena se Azaylia nakon primljene kemoterapije trebala vratiti kući no stanje joj se ponovno pogoršalo i zadržana je u bolnici. Bolest se pokazala jačom i liječnici više ne vide način kako joj mogu pomoći, stoga je sada na kućnoj njezi. 'Ponosan sam što mogu reći da nije prošao niti jedan dan da je nisam vidio, plesao s njom i rekao svojoj kćeri da je volim. I ne planiram to ubrzo prekršiti', napisao je bivši nogometaš u jednoj od objava.