Nekadašnji nogometaš i reality zvijezda, 30-godišnji Britanac Ashley Cain, s djevojkom Safiyom Vorajee prije sedam mjeseci dobio je kćer Azaylije Diamond kojoj je nedugo nakon rođenja dijagnosticirana rijetka i agresivna vrsta leukemije. Beba je prošli mjesec trebala biti puštena na kućnu njegu, jer se činilo da joj se zdravstveno stanje poboljšalo. No umjesto puštanja na kućnu njegu, doznali su da se bolest ponovno vratila. Ipak, njezini roditelji uspjeli su s kćerkicom provesti nekoliko dana kod kuće, prije nego su se ponovno vratili u bolnicu. 

'Tužan sam svaki put kad se vratimo ovdje. Biti kod kuće je nevjerojatno. Ponovno okupljanje moje obitelji vratilo mi je toliko duše da nisam shvatio koliko je zapravo brzo vrijeme prošlo. Nekidan je zdravlje mog djeteta ponovno krenulo nizbrdo i teške bitke su pred nama. Sinoć sam razgovarao sa svojom partnericom i rekao joj da je ovo daleko najtužnije stanje u kojem sam bio, a opet najsretnije i najpotpunije. Pretpostavljam da mnogima od vas koji niste u sličnoj situaciji to ništa ne znači, ali kad je moje dijete sa mnom kod kuće, za mene ne postoji trenutak koji se može usporediti s tim', napisao je 30-godišnji Cain.

Pred malenom je još jedan test za transplantaciju koštane srži. 'Moje srce, duša, moja energija i moje molitve su usmjerene prema rezultatu kojeg priželjkujemo. Idemo mali lave! Vjerujem u tebe', poručio je na Instagramu. Podsjetimo, Ashley je od početka redovito izvještavao svoju Instagram zajednicu o Azaylijinom zdravstvenom stanju i pisao emotivne objave. Strah da ne izgubi kćer veći je od ičega, o čemu 30-godišnja reality zvijezda i govori, no bori se protiv crnih misli optimizmom i vjerom.