Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nepoznati detalji

'BIO SAM BILJKA' Dino Merlin prvi put progovorio o zdravstvenom problemu

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Popularni kantautor iskreno o bolesti s kojom se mnogi bore

Izvor: Instagram

Dino Merlin, jedan od najvećih bosansko-hercegovačkih kantautora i jedan od najomiljenijih izvođača u regiji, gostovao je u emisiji 'U svom filmu' na HRT-u i otkrio dosad nepoznate detalje o svom životu.

Između ostalog, ispričao je i kako je krajem devedesetih razmišljao o povlačenju sa scene. 'Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju, to ne bih poželio nikome. To se manifestiralo tako da me ništa nije interesiralo, ni život ni smrt. To je bio period kad sam bio biljka. Svašta mi je tada padalo na pamet, razmišljao sam i da napustim glazbu. No, odlučio sam nastaviti i 2000. snimio album 'Sredinom', na koji sam jako ponosan', rekao je 58-godišnji Merlin.

Izvor: Story

Taj popularni glazbenik redovito je, do pandemije, punio dvorane širom regije, a voditeljici Tončici Čeljuski otkrio je i kako je jedno vrijeme radio u Tvornici ležajeva. 'U pauzi bih zapisivao stihove na papir, kolege su mi se smijali. Rekao sam im da će me jednog dana gledati na televiziji jer ću biti slavan', ispričao je između ostalog.

Povezane vijesti

Prisjetio se i rata i teških dana provedenih u Sarajevu koje je više od 1400 dana bilo okupirano. 'Bilo je lutrija izaći vani iz kuće, jer niste znali hoćete li se vratiti ili ćete se vratiti kao invalid', dodao je kantautor koji je osudio agresiju na svoju zemlju, zbog čega su se u Srbiji pisale i peticije protiv njegovih koncerata.

Izbor Urednika

Royals