TATA BRAD NE ODOBRAVA Transrodna Shiloh zna što želi biti kad odraste

Tinejdžerica bi mogla ostvariti zavidnu karijeru, ako tata odluči promijeniti mišljenje

Profimedia

Kći bivših supružnika, 57-godišnjeg Brada Pitta i 45-godišnje Angeline Jolie, 14-godišnja Shiloh Jolie-Pitt navodno je izrazila želju da postane model, ali, kako piše magazin Star, njezini roditelji i ovaj su put podijeljenog mišljenja. Naime, prema riječima neimenovanog izvora, transrodna tinejdžerica koja od malih nogu intrigira javnost i medije, u posljednje vrijeme razmišlja o karijeri modela, ali njezin otac nije oduševljen tom idejom.

Profimedia 

'Shiloh je svjesna da ima puno mogućnosti kako u Hollywoodu, tako i u svijetu uopće. Manekenstvo je ono što je najviše privlači. Sviđa joj se ideja da postane edgy teen model', ispričao je izvor za Star te dodao kako bi djevojka, ako uđe u svijet modelinga, mogla zarađivati i vrtoglavih 20 milijuna dolara čime bi opasno konkurirala nekim od najpoznatijih modela u svijetu kao što su Emily Ratajkowski, Kendall Jenner te sestre Hadid.

Profimedia 


No, iako ju majka podržava da slijedi svoje snove te ne želi određivati niti njoj, niti ostaloj djeci - 19-godišnjem Maddoxu, 17-godišnjem Paxu, 16-godišnjoj Zahari te 12-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxu, čime da se bave u budućnosti, 57-godišnji otac ne dijeli jednaki entuzijazam. S obzirom na to da je Brad i sam već desetljećima dio zabavne industrije, te je vidio sve njezine prednosti i mane, navodno strahuje kako bi ista mogla negativno utjecati na njegovu kćer tinejdžericu te ju želi zadržati podalje od konkurentnog Hollywooda.

Profimedia 

Inače, Shiloh se u posljednje vrijeme sve češće može vidjeti u djevojačkim odjevnim kombinacijama što nije bio slučaj u prethodnim godinama. Tinejdžerica je tako predimenzionirane muške majice i traperice sada zamijenila kratkim hlačicama, odjećom u ružičastim nijansama kao i modnim dodatcima u vidu naušnica što se svakodnevno može vidjeti na njezinim vršnjakinjama. Mama Angelina navodno izrazito podržava transrodnu kćer u eksperimentiranju s modom te joj je jako drago vidjeti da je Shiloh svakim danom sve slobodnija i puna samopouzdanja.