S UNUCIMA I U BLATU Djeca Kate i Williama obožavaju baku Middleton

Djecu ne treba nagovarati na aktivnost, nego ih za nju zainteresirati, objasnila je baka Carole

Profimedia

Majka Kate Middleton, Carole Middleton, obožava provoditi vrijeme sa svojim unucima, sedmogodišnjem princem Georgeom, petogodišnjom princezom Charlotte i trogodišnjim princem Louisom koji je nedavno proslavio rođendan. Kako bi vrijeme provedeno s njima bilo što konstruktivnije i ispunjenije, Carole ih je s vremenom naučila da zavole vrtlarenje. 'Nije dobro nagovarati djecu na neku aktivnost, tako brzo gube interes i odlaze. Treba ih zainteresirati i na taj način će i oni uživati', ispričala je 66-godišnja Carole Middleton za britanski magazin Saga.

Profimedia 

'Važno je da djeca odrastaju cijeneći prirodu, a ništa im neće biti ako se malo zaprljaju u blatu', kazala je Carole otkrivši i da uzgaja vlastito povrće kako bi ispunila dane provedene za vrijeme lockdowna. 'Krumpir je jednostavno uzgajati, a kopanje rupa zabavno je u bilo kojoj dobi. Uzgajamo i mrkvu, ciklu i luk i ne postoji bolji način da zainteresirate djecu za zdravu prehranu od toga da sami sade i beru plodove svog rada', ponosna je baka Carole.

Profimedia 

Kate, poznato je, obožava provoditi vrijeme kod svoje obitelji s djecom. 'Svi se zaprljamo kad smo na selu, ali uživamo u tome. Sjećam se trenutaka iz djetinjstva, bavljenja jednostavnim stvarima, zajedničkih šetnji… To je ono što pokušavam raditi sa svojom djecom i mislim da takva iskustva njima puno znače', ispričala je Middleton lani u jednom intervjuu.

Novosti vezane uz članove kraljevske obitelji objavljene su ususret proslavi 10. godišnjice braka 38-godišnje princa Williama i 39-godišnje supruge Kate. U njihovom braku bilo je puno turbulencija, ali u konačnici su pronašli 'zajednički jezik' i izgleda kako se podržavaju maksimalno i čuvaju jedan drugome leđa. Posljednji dokaz tome je i Williamovo zaštitničko ponašanje prema Kate, nakon što je Meghan Markle u intervjuu kod Oprah Winfrey izjavila kako ju je Kate rasplakala prije vjenčanja. Sve to navodno je jako pogodilo Kate, pa je William u narednim danima nakon emitiranja intervjua bio uz suprugu cijelo vrijeme, tješio je i ohrabrivao.