TEŠKI TRENUCI TEEN ZVIJEZDE Pokazala djevojku pa ostala u suzama

Djevojka koja se nedavno ohrabrila i javno priznala da voli djevojke, zabrinula je obožavatelje najnovijom objavom

Instagram

Teen zvijezda Jojo Siwa nedavno je iznenadila obožavatelje diljem svijeta otkrivši kako voli djevojke, na što ju je, ispričala je, ponukala njezina cura koju je opisala kao 'najnevjerojatniju, najdivniju, savršenu i najljepšu djevojku na cijelom svijetu'. Pravog imena Joelle Joanie, 17-godišnja Jojo svijetu je postala poznata kao plesačica u showu 'Dance Moms', a potom nastavila raditi na svojoj karijeri youtuberice, otkrila je da joj se djevojka zove Kylie Prew, a jučer je svoje obožavatelje šokirala objavom storyja na kojima se rasplakala.

instagram story 

Naime, nakon posjeta djevojci Kylie, objasnila je i razlog svojih suza. 'Ništa se nije dogodilo, samo smo udaljene jedna od druge i morale smo se danas oprostiti', objasnila je Siwa u videu. 'Tužna sam. To se događa svaki put kad se opraštamo, a voljela bih da to nikada ne moramo. Ali moramo, i to naš rastanak učini još posebnijim', ispričala je Siwa.

Djevojke su prije nekoliko dana posjetile Walt Disney World. 'Volim te do beskraja i više od toga', napisala je ispod fotografije na Instagramu. Podsjetimo, 17-godišnja teen zvijezda u televizijskom intervjuu u veljači otkrila je kako je biti dio LGBTQ zajednice i priznala da se bojala reakcije javnosti i obožavatelja. 'To je bio stvarno veliki rizik, ali prihvatila sam ga. Ako ću izgubiti sve što sam stvorila jer sam priznala da sam ono što jesam i izabrala koga želim voljeti, onda ne želim takvu karijeru. To nije ono što želim ako pritom ne mogu voljeti onoga koga ja želim', izjavila je tada 17-godišnjakinja koju, ako je suditi prema reakcijama na društvenim mrežama, vjerni obožavatelji i dalje podržavaju.