'Jednom je moju suprugu nožem napala obožavateljica i posjekla je po licu'

Zdravko Čolić je zbog slave prošao svašta

Story arhiva

Zdravko Čolić je jedna od onih zvijezda koje nastoje svoj privatni život čuvati od očiju javnosti. Jedan od razloga je itekako sigurnost ostalih članova obitelji. Iako obitelj u posljednje vrijeme više spominje u medijima, rijetko ih se viđa zajedno. Za Kurir se sada prisjetio što mu je donijela ovolika slava. Njegova je izjava samo još jedan dokaz da posljedice nisu uvijek lijepe i vrijedne spomena. 

'Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala moja obožavateljica i posjekla je po licu! Sandra se izmakla, ali ju je ona ipak malo zakačila. Srećom, nije bilo većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas toga sjećam. Moja žena drugih neugodnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti', objasnio je prisjetivši se neugodnosti u kojoj je stradala njegova Aleksandra, s kojom ima dvije kćeri, 19-godišnju Unu i 14-godišnju Laru.

Story 

U nastavku je objasnio i da je cijela drama završila vrlo mirno jer je Aleksandra vrlo mirna i nije ljubomorna. 'Moja supruga je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da joj može biti samo drago zbog toga', ispričao je pjevač koji i inače rijetko govori o supruzi.

S obzirom na to da je godinama miljenik žena, mnogi smatraju da on ne može pogriješiti. No, kako Zdravko govori u spomenutom razgovoru, i on ponekad naljuti suprugu. 'Supruga se najviše ljuti na mene jer sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može shvatiti zašto sam tako mekan prema njima i zašto ne mogu reći ne, dok je ona uglavnom stroga', sasvim je iskreno priznao prošle godine.