Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdravko Čolić o odnosu s kćerima: 'Ne znam kako ću se izboriti s tim'

Autor N.R.

Mnogi očevi mogu se poistovjetiti

 Izvor: Story arhiva

Omiljeni bosanskohercegovački pjevač zabavne glazbe i svojedobno najveća jugoslavenska pop-zvijezda, Zdravko Čolić sve češće govori o svom obiteljskom životu, supruzi Aleksandri i kćerkama, 18-godišnjoj Uni i 13-godišnjoj Lari. S obzirom na to da više nisu malene djevojčice, kao i svaki otac, došao je u fazu u kojoj ih mora još više braniti. Za srpski Blic je rekao kako se nosi s udvaračima djevojaka. 

S obzirom na to da je starija kći postala punoljetna, Zdravko otkriva da su stvari prešle na novu razinu, s kojom se do sada nije toliko susretao. Razlog tome su itekako društvene mreže, na kojima samouvjereno pozira i pokazuje svoje atribute, čime itekako priziva pozornost. 

'Ponosan sam na svoje kćerke, kao i svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i obrana od dječaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore, ali opet sve je to život i potpuno normalna stvar', podijelio je za spomenuti portal. Kako je svojevremeno rekao, uživa uz tri žene, unatoč tome što ponekad zahtjeva veliku odgovornost. Podsjetimo, pjevačka zvijezda i njegova odabranica vjenčali su se 2001. godine, nakon čega su im u život stigle i dvije djevojke, zbog kojih su danas najponosniji roditelji. 

Magazin

Royals