Supruga mladog pjevača o njegovoj dijagnozi: 'Zatvorila bih se i plakala'

Iako se svaki dan zbog djece trudi probuditi s osmijehom na licu, Kelsey je priznala kako se zbog suprugove teške bolesti ponekad osjeća kao da propada

Instagram

Zvijezda britansko-irskog boy benda 'The Wanted', 32-godišnji Tom Parker, prošle je godine podijelio tužne vijesti. Pjevaču je dijagnosticiran tumor na mozgu koji nije moguće operirati. Mladi glazbenik na društvenim mrežama pratitelje obavještava o svom stanju. Pokazuje kako ne gubi nadu te puno vremena provodi s obitelji. No nije im lako. Tim se povodom oglasila njegova supruga Kelsey, koja je za OK! magazin ispričala kako prolazi kroz teške trenutke dok je njezin suprug bolestan.

'Sjedeći u liječničkoj ordinaciji prošle godine, osjećala sam se kao da je bilo toliko zagušljivo da nisam mogla niti disati. Došli smo kako bi dobili Tomove rezultate magnetske rezonancije. Tada smo saznali kako boluje od najagresivnijeg oblika raka, počevši od mozga. Dok sam se trudila shvatiti što to znači za nas, oblio me znoj. Nisam plakala, niti vrisnula. Samo sam prihvatila vijest i rekla mužu da idemo kući', počela je svoju ispovijest Kelsey. 

Prije nego što su saznali za Tomovo stanje, očekivali su kako će biti ozbiljno zbog čestih napadaja koje je imao dok su bili na odmoru u Norfolku. Nakon saznanja dijagnoze vijest su morali reći članovima obitelji. Kelsey je rekla kako su svi bili hrabri i reagirali na način kao i ona. 'Prije nego što smo otkrili koliko mu je stanje ozbiljno, rekla sam mu kako ćemo sve riješiti zajedno, što god bilo. To je bio moj stav cijelo vrijeme, jer nema smisla brinuti se oko nečega nad čim nemate kontrolu', rekla je.

Svaki se dan trudi probuditi s osmijehom na licu, bez obzira na sve. No Kelsey je priznala kako ima dana kada joj je jako teško i kada se osjeća kao da propada. 'Išla bih sama u kupaonicu i plakala. Ne zbog toga što sam tužna, već iz čiste frustracije. Ponekad sam se pitala, što nam se još može dogoditi?', iskrena je supruga mladog pjevača. 

Dodala je kako takve situacije nastoji izbjegavati. Želi biti pozitivna i držati obitelj na okupu. 'To je sasvim prirodno jer volim Toma. Udala sam se za njega kako bi bili zajedno u bolesti i zdravlju. Svaka bi supruga učinila isto. Znam da bi Tom bio uz mene i da je obrnuto. Bila je velika odluka izaći u javnost s njegovom bolesti prošle godine, ali znala sam da je to najbolje što možemo učiniti. Nisam željela da se moj suprug osjeća kao da živi tajnim životom', zaključila je Kelsey.