Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MLADI GLAZBENIK SHRVAN 'Dijagnosticiran mi je tumor na mozgu'

Prije šest tjedana otkrio je da se nešto događa u njegovom tijelu

  Izvor: Instagram

Zvijezda britansko-irskog boy benda 'The Wanted', 32-godišnji Tom Parker podijelio je na Instagramu tužne vijesti da mu je dijagnosticiran terminalni tumor na mozgu, koji nažalost, nije moguće operirati. 

Bit će to teška bitka

 'Znate da smo oboje tihi na društvenim mrežama posljednjih nekoliko tjedana i vrijeme je da vam kažemo zašto. Ne postoji jednostavan način da se to kaže, ali nažalost mi je dijagnosticiran tumor mozga i već sam na liječenju. Svi smo apsolutno shrvani, ali borit ćemo se do kraja. Ne želimo vašu tugu, želimo samo ljubav i pozitivu i da zajedno podignemo svijest o ovoj strašnoj bolesti, potražit ćemo sve dostupne mogućnosti liječenja. Bit će to teška bitka, ali uz svačiju ljubav i podršku pobijedit ćemo ovo', napisao je između ostalog Tom ispod fotografije na kojoj pozira sa suprugom Kelsey s kojom ima šesnaestomjesečnu kćer Aureliju, a očekuju i drugo dijete. 

'Prošlo je ludih šest tjedana. Slutili smo da nešto nije u redu u srpnju, ali nikada nismo mogli ni zamisliti da je o ovome riječ', nadodala je glazbenikova supruga. Shrvani obožavatelji u komentarima su mu pisali riječi podrške te mu poručili kako ne smije izgubiti vjeru te da se mora boriti. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image