Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaća glumica: 'Zadnja dva dana provela sam na Hitnoj'

Autor N.R.

Podijelila priču koja ju je dirnula

 Izvor: Instagram

Zagrebačka glumica Petra Kurtela se javila na Instagramu nakon zatišja na društvenim mrežama. Kako je napisala, posljednja dva dana je provela na Hitnoj. Iako nije otkrivala detalje i što je uzrok tome, odlučila je ispričati priču koja ju je dirnula dok je čekala da ode kući. Prema svemu sudeći, sada se dobro osjeća i ponovno je u svome domu. 

'Zadnja dva dana provela sam na Hitnoj. Sada sam dobro i ne bih o tome niti pisala da mi nije u agoniji i nepodnošljivosti boli prišla divna nepoznata osoba. Bile smo same u hodniku, ja šćućurena u nekom mračnom kutu na krevetu. Primala sam infuziju i tiho jecala. Djevojka se sažalila, prišla mi i zagrlila me. Počele smo pričati i ubrzo mi je pružila narukvicu. 'Ne znam jesi li vjernica, ali ja ih izrađujem pa neka te čuva'. Nisam stigla objasniti svoj komplicirani odnos s Bogom, ali me sama gesta duboko dirnula', dio je poruke koju je Petra podijelila sa svojim pratiteljima.

Povezane vijesti

Kasnije je uspjela saznati i kako se djevojka zove pa su se povezale i putem društvenih mreža. Petra kaže kako je Danijela u tom trenutku bila njezin tračak svjetlosti u svoj toj boli. Uz to što su izmijenile kontakt, odlučila joj se i javno zahvaliti, kako bi pokazala da svugdje postoje divni ljudi. 

Podsjetimo, Petra već neko vrijeme živi zdravim načinom života, no u posljednjih godinu i pol dana promijenila je brojne životne navike - izbacila je mirisne svijeće iz stana, od eteričnih ulja i prirodnog sapuna od žuči, radi svoj deterdžent za rublje, a odnedavno koristi i prirodnu kozmetiku koja ne sadrži takozvani sastojak 'parfem'. 

Magazin

Royals