Ella otkrila što joj je najteže palo kod selidbe: 'Jako me zaboljelo'

Domaća blogerica sa suprugom je kupila kuću u Istri, a sada je došlo vrijeme kada mora spakirati kofere i preseliti se. Već sada je lagano hvata nostalgija za Zagrebom

Instagram

'Stvari polako nestaju iz prostorija i postajem emotivna, iako jedva čekam da se preselim u kuću koja je naša. Svako mjesto u kojem smo do sad živjeli budi lijepe uspomene. Svaki kutak svake prostorije me podsjeća na nešto', napisala je 30-godišnja influencerica Ella Dvornik na društvenim mrežama. Počela je s pakiranjem nakon što je sa suprugom, 43-godišnjem Charlesom Pearceom, kupila kuću u Istri. Njezina dugogodišnja želja je postala stvarnost, no Ella priznaje kako su se probudila sjećanja na dane provedene u Zagrebu.

Instagram 

'Možda me najviše boli činjenica da kao mijenjam prebivalište iz Zagreba. Mjesto gdje sam se rodila, odrasla i provela cijeli život. Znam da ću dolaziti u Zagreb svaki tjedan i da se selim doslovno dva sata dalje. I da sam živjela u drugim državama i gradovima, ali nekako znam da je ovo sada za stalno i dugotrajno. Više mi na osobnoj iskaznici neće pisati 'PU Zagrebačka. Baš sam drama queen sada!', dodala je Ella.

Instagram 

Osim što je već sada hvata nostalgija za Zagrebom, domaća blogerica otkrila je što joj je najteže. 'U svakom slučaju, najteže mi pada e-mail koji sam poslala u vrtić da ispisujem Balie.To me baš jako zaboljelo. Iako se ona veseli novoj kući i vrtiću i znam da nije strašno. No stalno mislim o tome hoće li joj biti teško bez njezinih prijateljica', požalila se.

Instagram 

No dojmovi će se vjerojatno slegnuti nakon što se preseli s obitelj i nakon što se naviknu na život u Istri. Kako je influencerica jednom prilikom i sama istaknula, Zagreb joj je dosadio, a mjesecima unazad tražila je svoju oazu mira. Ella i Charles nekretninu su kupili pola-pola - pola na kredit, pola u gotovini. Druge detalje nije otkrivala, niti trenutačno namjerava. 'Molila bih medije koji saznaju našu novu adresu kuće da imaju u vidu činjenicu da imamo maloljetnu djecu i da nam nije u interesu da neki psihopat sazna točno gdje živimo. Oduvijek i zauvijek ću biti iskrena i transparentna. Otkrivam i više nego što bi itko, ali moja djeca i njihova sigurnost su mi prioritet', napomenula je 30-godišnjakinja.

Podsjetimo, Ella je prije šest godina živjela u Engleskoj. Tada je ispričala da je otišla jer u Hrvatskoj nije pronašla posao u kojem će uživati. Također, imala je veće ambicije od onoga što joj se nudilo. Upravo je ondje i upoznala svog sadašnjeg supruga, s kojim je ljubav okrunila brakom u Las Vegasu prije dvije godine.