Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSTVARIO JOJ SE SAN

SRETNA VIJEST Ella Dvornik kupila kuću u Istri

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Kako je i sama istaknula jednom prilikom, Zagreb joj je dosadio, a mjesecima unazad tražila je svoju oazu mira. Pomoć je tražila i na društvenim mrežama, a krajem prošle godine raspitivala se kolika je cijena adaptacije po kvadratu

Izvor: Instagram

Dugogodišnja želja napokon je postala stvarnost! Domaća blogerica Ella Dvornik i njezin suprug, Charles Pearce kupili su kuću u Istri. Još uvijek nisu s brojnim pratiteljima podijelili detalje, ali je stigla prva potvrda kako je kuća napokon u njihovom vlasništvu. 'Pala kuća garant?', stoji u komentaru. 'Da', odgovorila je Ella i time dala do znanja kako su joj se snovi napokon ostvarili. 

Ella Dvornik Izvor: Instagram

Kako je i sama istaknula jednom prilikom, Zagreb joj je dosadio, a mjesecima unazad tražila je svoju oazu mira. Pomoć je tražila i na društvenim mrežama, a krajem prošle godine raspitivala se kolika je cijena adaptacije po kvadratu. Tada je spomenula kako je pronašla savršenu kuću u mjestu Tinjan, nedaleko od Rovinja. Pisala je kako kuća ima 400 kvadrata te kako je potrebna kompletna adaptacija. No, još uvijek nije poznato jesu li Ella i Charles kupili kuću o kojoj su raspravljali u listopadu ili je u međuvremenu došla neka bolja ponuda. 

ella dvornik Izvor: Story arhiva

'Imam sve manje strpljenja za Zagreb, želim što prije naći tu kuću koju ću nazvati domom. Korona mi nije nimalo pomogla u tom procesu koji je i ovako i onako naporan u našoj državi. Ali čisto manifestacije radi i da pošaljem energiju u svemir pa mi se možda ostvari (jer sve drugo sam probala). Pronaći ću taj dom najkasnije do trećeg mjeseca! I evo upravo sam na putu opet za Kvarner i Istru i držim fige da ćemo pronaći to što tražimo', napisala je Ella prije nekoliko mjeseci. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, Ella je prije šest godina živjela u Engleskoj. Tada je ispričala da je otišla jer u Hrvatskoj nije pronašla posao u kojem će uživati. Također, imala je veće ambicije od onoga što joj se nudilo. Upravo je ondje i upoznala svog sadašnjeg supruga, s kojim je ljubav okrunila brakom u Las Vegasu prije dvije godine.

Izbor Urednika

Royals