Pjevačica se pohvalila da je zaljubljena pa brzo odustala od novog dečka

Objavom nasmijala mnoge

Dušan Petrović

'Kad se pojavi pravi muškarac, ponovo ću se udati! Naravno, ne možeš kuću graditi od krova i razmišljati o braku, a da nemaš partnera pored sebe. I dalje vjerujem u ljubav,. Kada bih prestala, to bi za mene bilo poražavajuće i ne bih imala volju za životom', priznala je 2019. godine srpska pjevačica Nataša Bekvalac koja nije imala sreće u ljubavi. Unatoč tome što se razvela tri puta, vjeru u ljubav nije izgubila. Nasmijala je tako pratitelje nedavnim priznanjem da se zaljubila u glumca Marija Casasa, kojeg je gledala u Netflixovoj seriji 'The Innocent'. 

'Samo da prijavim da sam se zaljubila u ovog momka i da je on od jučer moj dečko', napisala je pa priznala da su se u istog zaljubile i njezine dvije prijateljica. Uz fotografiju spomenutog glumca, bilo je jasno da je pogledala novu seriju u kojoj Mario ima glavnu ulogu. Nažalost, Nataša je vrlo brzo odustala od novog dečka. Nakon što je publici cijela priča postala smiješna, pjevačica je otkrila: 'Nemam više dečka, prekinuli smo jer sam saznala da je on dečko svih djevojaka u Srbiji i šire, a ja neću dečka koji je svačiji', zaključila je i nasmijala do suza. 

Inače, Nataša ima već tri propala braka i dvije kćerke, 14-godišnju Hanu koju je dobila iz prvog braka s vaterpolistom Danilom Ikodinovićem te trogodišnju Katju, koju je dobila iz braka s Lukom. 

'Sva tri muža su mi bili lijepi muškarci. Sama sam ih birala. Rodila sam lijepe i pametne djevojčice. Pomalo su i lude, ali to je na mene. Ne kajem se ni zbog čega. Ne volim pretjerano gledati unazad zato što znam da ne mogu ništa promijeniti. Izgubila bih energiju, snagu, vrijeme, a njih mogu da iskoristim puno kreativnije, ljepše, mogu usrećiti ljude oko sebe', rekla je jednom prilikom.