Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treći put razvedenoj pjevačici poduzetnik nudi 100 tisuća eura za jednu noć

Ne odustaje

 Izvor: Instagram

Otkako se po treći put razvela, i to od nasilnog supruga koji ju je tukao, 39-godišnja srpska pjevačica Nataša Bekvalac tvrdi da nema dečka, ali ponuda joj, po svemu sudeći, ne manjka. Gotovo svakodnevno joj se udvaraju muškarci, a izvjesni beogradski poduzetnik čak joj je ponudio 100 tisuća eura samo da jednu noć provede s njom, piše Kurir. Od nje ne traži ništa osim da mu pokloni pažnju dok se bolje ne upoznaju, nakon čega bi se možda između njih mogla roditi ljubav.

 'Vidi ovako, ti i ja se odlično poznajemo. Dat ću 100 tisuća eura za noć s tobom. Ne

Dat ću 100 tisuća eura za noć s tobom. Ne moraš me voljeti, ne moraš biti sa mnom, ali mi daj šansu. Usudi se. Probaj me

 moraš me voljeti, ne moraš biti sa mnom, ali mi daj šansu. Usudi se. Probaj me. Imam automobil. Stan. Vikendicu. Imam dvoje djece. Ovo mi je lažni profil, ali to nije ni važno',  napisao je poduzetnik u poruci i potom se krenuo udvarati još izravnije.

Povezane vijesti

'Osvojit ću te. Bit ćeš moja! Ne tražim ništa, samo jednu večeru s tobom. Jedan trenutak da me vidiš i shvatiš da pravi muškarac postoji. Ja nisam iz te priče IT sektor i bacanje loptica po sportskim i vodenim terenima', napisao je udvarač koji joj se predstavio kao Mladen.


'Ja ću ti pružiti život, strast, emocije. Pored mene ćeš biti 'barbika'. Živa 'barbika'. Ona koja

Ja ću ti pružiti život, strast, emocije. Pored mene ćeš biti 'barbika'. Živa 'barbika'. Ona koja hoda ovom zemljom, koja svojom ljepotom daje posebnu draž

 hoda ovom zemljom, koja svojom ljepotom daje posebnu draž. Odgovori na ovu poruku i tvoj život će se promijeniti iz korijena. Samo tvoj odgovor je dovoljan da čarolija počne. Ja te čekam da ti pokažem svoje pravo lice', poručio je pjevačici beogradski biznismen koji posljednjih godina živi na relaciji Srbija - Francuska - Švicarska. Bavi se prodajom luksuznih automobila, a u Natašu je zaljubljen već neko vrijeme. Svoju poruku njoj je proslijedio prijateljima jer mu nisu vjerovali da je skupio hrabrost da se udvara pjevačici, iako je to napravio s lažnog Instagram profila.

Podsjetimo, Nataša se prošle godine često spominjala u regionalnim medijima zbog obiteljskog nasilja. Tek je u rujnu prošle godine odahnula kad je sud u Beogradu presudio Luki Lazukiću, njezinom bivšem suprugu, uvjetnu kaznu od osam mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine, zbog toga što ju je pretukao u više navrata. Pjevačica iza sebe ima tri propala braka i dvije kćeri, 12-godišnju Hanu koju je dobila iz prvog braka s vaterpolistom Danilom Ikodinovićem te dvogodišnju Katju, koju je dobila iz braka s Lukom.

Magazin

Royals