Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOŽE ODAHNUTI Bivši suprug pretučene pjevačice napokon optužen

Potvrđena presuda

 Izvor: Instagram

Nakon što se srpska pjevačica Nataša Bekvalac prošle godine često spominjala u regionalnim medijima zbog obiteljskog nasilja, danas napokon može odahnuti. Naime, kako je potvrđeno i kako prenosi 'Dnevni Avaz', sud u Beogradu presudio je Luki Lazukiću, bivšem suprugu spomenute pjevačice, uvjetnom kaznom od osam mjeseci zatvora s rokom provjere od tri godine, zbog toga što je pretukao tadašnju suprugu. 

Nataša Bekvalac Izvor: Screenshot/YouTube

Upravo ta izrečena kazna podrazumijeva da, ukoliko u roku od tri godine Luka počini novo kazneno djelo ili priđe supruzi, što mu je zabranjeno, na snagu nastupa izvršenje zatvorske kazne. Podsjetimo, Nataša je prošle godine u travnju završila u bolnici prekrivena modricama i lakšim ozljedama, zbog čega je odmah odlučila zatražiti sudsku pomoć. Iako je Luka svojevremeno tvrdio da su potvrde liječnika lažne i da on nikad nije udario Natašu, sud je sada ipak potvrdio suprotno. 

Nemili događaji prošle godine, utjecali su na pjevačičino zdravlje te je i sama priznala kako se borila s depresijom. 'Depresija, anksioznost i samosažalijevanje luksuz su bogatih, ja sebi takav luksuz nisam mogla priuštiti, odlučila sam da budem sretna i da moja kći i moja obitelj budu ponosni na mene', ispričala je svojedobno pjevačica, koja s bivšim suprugom ima jednoipolgodišnju kćerkicu Hanu.

Magazin

Royals