William će pod samo jednim uvjetom sve oprostiti Harryju

Njihov odnos sve je lošiji, ali sada je kraljevska stručnjakinja bacila novo svjetlo na njihov odnos

Profimedia

Braća William i Harry već odavno nisu u dobrim odnosima. Stariji brat, 38-godišnji princ William, ljut je na 36-godišnjeg Harryja zbog ponašanja i izjava koje je dao medijima u vezi kraljevske obitelji, a sve je kulminiralo intervjuom koji su on i supruga Meghan Markle dali Oprah Winfrey. Postoji li šansa da se William i Harry pomire, pravo je pitanje.

Profimedia 

Najnovije informacije govore o tome da ipak postoji šansa za njihovu pomirbu, točnije – uvjet. Kraljevska stručnjakinja Kinsey Schofield za Mirror je nedavno izjavila da će se to dogoditi samo u slučaju da se Harry razvede od Meghan, odnosno ako Meghan bude u potpunosti van svih zbivanja i odnosa u obitelji. Odnos među njima toliko je loš da možda više nikada neće razgovarati kao braća, stav je Schofield.

Profimedia 

'Mislim da je jedini način da se stvari vrate u normalu taj da se princ Harry i Meghan Markle razdvoje i princ Harry se vrati u Ujedinjeno Kraljevstvo. Međutim, Harry nikada ne bi ostavio svoju djecu u drugoj zemlji. Vjerujem da je vojvotkinja od Cambridgea vrlo jaka ličnost u cijeloj priči i ona bi ih mogla okupiti, ali s druge strane je svjesna i zna da ne treba forsirati stvari', poručuje Schofield. 'Mislim da je Charles bio prilično shrvan riječima koje je Harry izrekao. Tako je nježan čovjek i predan otac prije svega. Pogodilo ga je sve, ali on će zasigurno tražiti pomirenje. Nije osvetoljubiv i želi se pomiriti s Harryjem', izjavio je neimenovani izvor.