Princ William i Kate Middleton često pripadnicima medija otkrivaju kakav je život iza zatvorenih vrata, dijele kakve su njihove roditeljske metode i pričaju o anegdotama s njihovo troje djece, 7-godišnjim princem Georgeom, 6-godišnjom princezom Charlotte i 3-godišnjim princem Louisom. Tako je poznato da su tijekom lockdowna mališani uživali u Norfolku gdje su dane provodili u igri na prostranim vrtovima. 

'Djeca obožavaju zid za penjanje i ljuljačke koje su tamo postavljene, kao i promatranje ptica dvogledom', otkrio je neimenovani izvor za The Sun. 

OMILJENO JELO Mala Charlotte ima profinjeno nepce za jednu 6-godišnjakinju
Profimedia 

George, Charlotte i Louis također uživaju u kuhanju s vojvotkinjom od Cambridgea, a princeza, navodno ima vrlo sofisticirano nepce za jednu djevojčicu od šest godina. Kate je tako priznala da njezina kći 'najviše voli jesti masline'. Također, Charlotte i njezin brat George također vole raditi tjesteninu i uživaju u stvaranju vlastitih pizza. 'Oni to vole jer im ruke tada mogu biti neuredne', rekla je Kate.

Podsjetimo, Charlotte je postala prva ženska pripadnica kraljevske obitelji koja je imala koristi od promjene zakona o nasljeđivanju. Time je postala prva ženska članica kraljevske obitelji koju mlađi brat neće prestići u nasljeđivanju trona.  

OMILJENO JELO Mala Charlotte ima profinjeno nepce za jednu 6-godišnjakinju
Profimedia