KRENULO MU NA SVIM FRONTAMA Brad Pitt se zagrijao za 21 godinu mlađu

Razmijenili su i brojeve

Profimedia

Glumac Brad Pitt posljednjih je nekoliko godina 'vodio rat' s bivšom suprugom, 45-godišnjom glumicom Angelinom Jolie, oko skrbništva nad djecom. Brad je čak bio pod istragom zbog navodnog zlostavljanja djece jer je gubio kontrolu u njihovom prisustvu, no tih optužbi je oslobođen. Nakon pet godina, Brad je dočekao željenu odluku. Nekima neočekivano, a nekima potpuno fer, unajmljeni privatni sudac John Ouderkirk je presudio u Bradovu korist. Sreća mu se napokon osmjehnula, a čini se kako mu je, osim u rješavanju problema sa skrbništvom, krenulo i na ljubavnom planu. 

Profimedia 

Mirror piše kako je 57-godišnji glumac bacio oko na 21 godinu mlađu glumicu Andru Day, s kojom je flertao u backstageu na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. 36-godišnja glumica na dodjeli je nosila zlatnu haljinu s visokim prorezom koji je sezao do njezina boka te je baš u njoj navodno očarala Brada. Izvor je za strane medije rekao kako je Andra navodno već neko vrijeme na glumčevu radaru. 

'Razmijenili su brojeve telefona. Moguće je da je njihov razgovor bio samo profesionalan, no Bradovi prijatelji već pričaju o tome kako bi bili sjajan par', ispričao je izvor. Inače, prije nego je postala glumica, Day se proslavila kao R&B pjevačica pa je bila idealna za ulogu legendarne jazz pjevačice koju je odigrala u filmu 'The United States Vs. Billie Holiday' i za koju je nominirana za Oscara.

Podsjetimo, Brad se nedavno našao u središtu skandala nakon nakon što su se u stranim medijima pojavile tvrdnje da je Pitt varao Angelinu s prostitutkama. Navodno je Angelina angažirala privatnog istražitelja koji je neko vrijeme pratio Pitta i doznao kako je slavni glumac nekoliko puta posjetio bordel i varao Jolie s prostitutkama, a osim što je uživao u preljubništvu, znao je posegnuti i za teškim drogama, navodi Page Six.