Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANGELINA JE BIJESNA Poslije pet godina, sud je presudio u Bradovu korist

Borba koja je trajala pet godina je završena

 Izvor: Profimedia

Prije pet godina, glumica Angelina Jolie je predala papire za razvod od Brada Pitta, a upravo od tog dana traje njihova pravna bitka oko skrbništva nad njihovo petero djece, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnje Zahare, 14-godišnje Shiloh i 12-godišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa. Uz njih, imaju i 19-godišnjeg Maddoxa koji je punoljetan pa zato nije uključen u ovu obiteljsku dramu - barem ne pravnim putem. U posljednje se vrijeme sve češće piše i kako je Angelina djecu u potpunosti preokrenula protiv oca im pa ih Brad uopće ni ne viđa. Nekima neočekivano, a nekima potpuno fer, unajmljeni privatni sudac John Ouderkirk je presudio u Bradovu korist.

Brad Pitt Izvor: Profimedia

Sam sudski proces je trajao nekoliko mjeseci, a uključivao je mnogo svjedoka, stručnjaka i terapeuta. Angelina je kritizirala sudca koji nije dozvolio da djeca svjedoče. Glumica se cijeli ovaj proces trudila ukazati na druge probleme, iako se nije u potpunosti protivila zajedničkom skrbništvu. Brad je čak bio pod istragom zbog navodnog zlostavljanja djece jer je gubio kontrolu u njihovom prisustvu, no tih optužbi je oslobođen. Nakon pet godina, Brad je dočekao željenu odluku.

Iako se pisalo sasvim drugačije, glumac još uvijek provodi vrijeme sa svoje troje mlađe djece, Shiloh, Vivienne i Knoxom. Za američke medije, neimenovani je izvor otkrio kako su najmlađa djeca i dalje u kontaktu s ocem. 'Osim Maddoxa, sva djeca vole provoditi vrijeme u Bradovom domu', rekao je izvor te tako opovrgnuo pisanja pojedinih medija koji su nedavno navodili da glumac ne viđa djecu jer će ista navodno na sudu svjedočiti protiv njega u majčinu koristi. Kao što se sada i ispostavilo, djeca nisu bila na listi svjedoka u spomenutom sporu. 

angelina jolie Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Podsjećamo, kako je u ožujku pisao Us Weekly, Bradov posvojeni sin Maddox s kojim se glumac navodno oštro sukobio tijekom leta privatni zrakoplovom, nakon čega je Angelina odlučila zatražiti razvod, svjedočio je na sudu protiv oca. I premda sami detalji 19-godišnjakova svjedočenja nisu poznati javnosti, isti su navodno jako ražalostiti 57-godišnjeg oca koji nikako nije prikazan u dobrom svjetlu, a sve, prema pisanju stranih medija, zbog bivše supruge.

Prije nekoliko je dana i procurila nova drama između bivših supružnika. Osim Bradovog problema s alkoholom i nasilnog ponašanja, sada su se pojavile i tvrdnje da je Pitt varao Angelinu s prostitutkama. Navodno je Angelina angažirala privatnog istražitelja koji je neko vrijeme pratio Pitta i doznao kako je slavni glumac nekoliko puta posjetio bordel i varao Jolie s prostitutkama, a osim što je uživao u preljubništvu, znao je posegnuti i za teškim drogama, navodi Page Six

brad i angelina Izvor: Profimedia

Magazin

Royals