SVE SU OČI UPRTE U KATE Je li slučajno otkrila da je trudna?

Stiže li četvrto dijete u dom Cambridgeovih? Ako je vjerovati pisanjima stranih medija - stiže

Profimedia

Iako nikada nisu javno izrazili želju za još jednim djetetom, roditelji sedmogodišnjeg Georgea, šestogodišnje Charlotte i trogodišnjeg Louisa, vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea, 39-godišnja Kate Middleton i 39-godišnji suprug princ William, svako toliko nađu se na meti stranih medija koji tvrde kako par očekuje četvrto dijete. I premda se niti jedna od takvih tvrdnji unazad tri godine nije ispostavila istinitom, dvojac se sada ponovno našao u središtu medijske pažnje zbog, kako piše Woman's Day, vojvotkinjinog suptilnog nagovještaja kako je ponovno trudna.

Profimedia 


Naime, prilikom obavljanja jedne od posljednjih kraljevskih dužnosti, Catherine se pojavila u društvu supruga, a hodajući među okupljenima, u nekoliko navrata je ruku držala na trbuhu što je bilo dovoljno da vjerni obožavatelji britanske kraljevske obitelji krenu s nagađanjima kako je ovo njezina indirektna potvrda da je trudna s četvrtim djetetom. 'Kate se ponašala poprilično zaštitnički prema trbuhu, stalno je držala ruku na njemu i spuštala pogled prema dole. Iako je poprilično vitke građe, moguće je da je rukom pokušavala prekriti rastući trbuščić', ispričao je neimenovani izvor za spomenuti medij.

Profimedia 


No, osim što nema konkretnih dokaza ovim tvrdnjama, na iste su se oglasili i neki od obožavatelja koji smatraju kako je nemoguće da je vojvotkinja ponovno trudna jer se ne ponaša kao u prethodnim trudnoćama s Georgeom, Charlotte i Louisom. Naime, Kate je tijekom sve tri trudnoće, u prvim mjesecima, patila od jutarnjih mučnina pa se u tom periodu nije ni pojavljivala toliko često u javnosti. Zbog toga, smatraju neki, je izrazito mala vjerojatnost da bi sada u takvom stanju odrađivala uobičajene kraljevske dužnosti u javnosti.

Profimedia