Princ Harry, mlađi brat princa Williama, prekršio je obećanje koje je bratu dao nakon smrti princeze Diane, njihove majke, o tome da uspomene na majku neće prodavati niti će na njima pokušavati zaraditi. Kraljevski komentator Phil Dampier u izjavi za New Idea otkrio je da su prinčevi, dok su još bili mlađi, sklopili pakt da priče i sjećanja na princezu od Walesa neće biti na prodaju, a sve to uslijedilo je nakon što su se u medijima pojavile glasine o tome da će 36-godišnji vojvoda od Sussexa na Netflixu objaviti seriju dokumenata o princezi Diani.

PRODAO USPOMENE Harry krši obećanje koje je Williamu dao još kao dijete?
Profimedia 

'Dakle, to što Harry planira je toliko loše i isprazno da čak i William teško vjeruje da će to zbilja i učiniti. Mislio je da će njihova mama i pored njihovih razlika i udaljavanja u posljednjih nekoliko godina ostati sveta', rekao je kraljevski komentator. Drugi izvor kaže kako je to posebno uznemirujuće za kraljevsku obitelj jer su mislili da su princ William i princ Harry napravili korak prema pomirenju, a ne još većem udaljavanju, nakon što su proteklog mjeseca zajedno prisustvovali sprovodu princa Philipa, a nakon službenog dijela ceremonije primijećeni su da razgovaraju zajedno s Kate Middleton.

Međutim, izvor je rekao da je to bio samo privremeni prekid vatre iz poštovanja prema kraljici Elizabeti. Napokon, on i princ William počeli su se opet svađati nakon što se vratio u Los Angeles kako bi bio sa suprugom i sinom. U međuvremenu, kraljevska komentatorica Angela Levin također je rekla da je princu Charlesu slomljeno srce nakon što je čuo da ponovno otkriva detalje iz obitelji u emisiji s Oprah.

Kate Middleton, princ William i princ Harry
Profimedia