Kate Middleton postigla je ono što princeza Diana nije nikad

Više je stručnjaka za kraljevsku obitelj u posljednje vrijeme uočilo kako se Kate sve više pokazuje kao dragulj u kruni monarhije

Profimedia

Već su ranije britanski mediji pisali kako 39-godišnja vojvotkinja Kate Middleton čvrsto stoji na nogama unatoč svim problemima koji prate kraljevsku obitelj, naročito nakon što je 36-godišnji princ Harry javno iznio šokantne detalje. Više je stručnjaka za kraljevsku obitelj u posljednje vrijeme uočilo kako se Kate sve više pokazuje kao dragulj u kruni monarhije.

Profimedia 

Između ostalih, Christopher Wilson rekao je kako kraljevski život u njoj nije stvorio strahopoštovanje, što je pokazala na sprovodu princa Philipa, kada je prišla Harryju i djelovala kao mirotvorka imeđu njega i princa Williama. 'To što je Kate uspjela postići, a mislim da je to bolje nego što je učinila princeza Diana, kombinira čarobnjaštvo uz zadržavanje osjećaja za obično', rekao je Wilson za časopis Stella.

Instagram 

Dodao je kako je vojvotkinja velika podrška svom suprugu te da između njih dvoje nema ljubomore, za razliku od njegovog oca, princa Charlesa i pokojne princeze od Walesa. Katie Nicholl, koja je o vojvodama od Cambridgea napisala knjigu 'The Making of a Royal Romance', tvrdi da je Kate posljednjih mjeseci čvrsta stijena princu Williamu, koji je suočen sa serijom šokantnih optužbi princa Harryja i Meghan Markle protiv kraljevske obitelji.

'Diana je sišla s liste zvijezda i nestala u stratosferi. Kate, porijeklom iz odlučne obitelji iz srednje klase, ostala je nogama čvrsto na zemlji i pomogla Williamu da i on ostane na zemlji, zbog čega je njihov brak tako čvrst', dodao je Wilson.

'