Albina Grčić objavila da se udala, pa obrisala tekst i demantirala sve

Fotografija je u samo nekoliko minuta skupila dvije tisuće lajkova, a obožavatelji su nizali čestitke

Instagram

Pjevačica Albina Grčić u četvrtak je napravili pravu pomutnju na društvenim mrežama. Naime, posljednja fotografija zbunila je brojne pratitelje, a u samo nekoliko minuta izazvala je lavinu komentara. O čemu je zapravo riječ?

Plavokosa Splićanka na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira s dugogodišnjim dečkom Ivanom Čalušićem, a ispod objave napisala je kratko: ‘Upravo vjenčani’. Fotografija je u samo nekoliko minuta skupila dvije tisuće lajkova, a obožavatelji su nizali čestitke.

ante odak; Mislav ŽabaroviĆ; INSTAGRAM 

No, nekoliko minuta nakon, tekst ispod objave je izbrisan, a novi tekst je pojasnio fanovima o čemu je zapravo riječ. ‘Ljudi, nismo se vjenčali. To je bila šala’, komentirala je Albina koje je s partnerom bila samo gost na vjenčanju. ‘Kako vas je sve zeznula. Dobra ti je fora’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Albina je u posljednje vrijeme izazvala interes javnosti s obzirom na to da je Hrvatsku predstavljala na ovogodišnjem Eurosongu. 'Vratimo se na onaj trenutak kada sam stala na stejdž i kada sam sišla s njega - veliko uzbuđenje, ali istovremeno i mir i nekakva neobjašnjiva ležernost. Imati mogućnost osjetiti publiku u tolikom broju kako vole tvoje pjesmu i energiju je neobjašnjivo, baš wow! Takvim guštom smo delegacija, dečki i ja sjeli u green room i uživali u ostatku večeri. Inače, moram priznati da je sve to bolje osjetiti uživo nego na TV-u. Jesam li krivila nas? Ne. Jesam li krivila organizaciju? Ne. Jesam li krivila druge izvođače? Ne. Nema tu krivca. Nema tu pobjednika i gubitnika', rekla je Albina za Eurosong.hr.