Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albina: 'Ostala je neka mala gorčina, ali ne krivim nikoga'

Otkrila što misli o svemu, sada kada su se slegnuli dojmovi

 Izvor: Profimedia

'Jesam li krivila nas? Ne. Jesam li krivila organizaciju? Ne. Jesam li krivila druge izvođače? Ne. Nema tu krivca. Nema tu pobjednika i gubitnika', rekla je Albina Grčić nekoliko dana nakon ispadanja s Eurosonga. Baš kao i odmah nakon ispadanja, pjevačica je i dalje pozitivna, a kaže kako su i drugi izvođači bili zbunjeni njezinim ne prolaskom. Za Eurosong.hr je komentirala svoj nastup, ali i činjenicu da je nećemo gledati večeras u finalu. 

'Vratimo se na onaj trenutak kada sam stala na stejdž i kada sam sišla s njega - veliko uzbuđenje, ali istovremeno i mir i nekakva neobjašnjiva ležernost. Imati mogućnost osjetiti publiku u tolikom broju kako vole tvoje pjesmu i energiju je neobjašnjivo, baš wow! Takvim guštom smo delegacija, dečki i ja sjeli u green room i uživali u ostatku večeri. Inače, moram priznati da je sve to bolje osjetiti uživo nego na TV-u', rekla im je Splićanka. Rekla je i da je nakon pročitane prvi tri države koje idu u finale, ugasila svoj 'sanjarski mood' po kojem je inače poznata. 'S razlogom ovaj put nisam imala velika očekivanja - bila sam spremna na tu mogućnost', objasnila je u spomenutom razgovoru.

'Ja sam od ovog iskustva izvukla ono najbolje, ostavila trag, ujedinila ljude, ojačala sebe i pripremila za druge pothvate i brojne druge stvari. Ostala je neka mala gorčina koju svaki dan otkloni svaka poruka i riječ podrške koju dobivam od ljudi', ostaje pozitivna. 

Povezane vijesti

Naime, nakon što su prošle prvotne reakcije na rezultate prve polufinalne večeri, o čemu se putem svog Instagram profila oglasila i sama 22-godišnja pjevačica rekavši kako vjeruje da se sve događa s razlogom te kako joj je najbitnije da je sa svojom ekipom s pozornice uspjela rasplesati gledatelje pred malim ekranima, i ostatak njezinog tima pokazao je kako se nosi s nezahvalnim rezultatom. Tako je jedan od Albininih plesača, 23-godišnji Solinjanin Luciano Plazibat otkrio kako su se nakon povratka u hotel dečki nastavili zabavljati uz dobro poznate stihove pjesme 'Uno momento' pjevačice Severine Kojić.

Magazin

Royals