PRVI TURNIR S TATOM Marin Čilić raznježio fotografijom sa sinom

Tenisač je jako ponosan na svojeg nasljednika. Čini se kako već od malih nogu Baldo kreće tatinim stopama

Instagram

Jedan od najboljih domaćih sportaša, 32-godišnji Marin Čilić, prije nešto više od mjesec dana potvrdio nam je sretne vijesti. S dvije godine mlađom suprugom Kristinomčeka drugo dijete. Mnogi obožavatelji na društvenim su mu mrežama čestitali na 'pojačanju' u obitelji. Osim Marina i Kristine, dolazak novog člana obitelji zasigurno će razveseliti njihovog jednogodišnjeg sinčića Balda, koji već sada obilazi teniske terene s tatom.

Instagram 

Kristina je na društvenim mrežama objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj dječak drži reket, a Marin mu dodaje lopticu za tenis. 'Prvi turnir s tatom', napisala je uz fotografiju. Tenisač je jako ponosan na svojeg nasljednika, a čini se kako već od malih nogu Baldo kreće tatinim stopama.

Inače, iako obiteljski život nastoje zadržati dalje od javnosti i medija, potkraj prošle godine Marin je u razgovoru za Story pričao o sinčiću koji je na svijet stigao u siječnju prošle godine. 'Nastojat ćemo ga naučiti sve što znamo, a i više od toga. Nastojat ćemo mu prenijeti vrijednosti obitelji, poštenja, marljivosti, kritičkog razmišljanja, ali i vjerovanja da u životu može postići što god želi, samo da za to mora biti spreman raditi', rekao je tada tenisač.

Maleni Baldo nesumnjivo je 'kruna' na Marinovu i Kristininu ljubav koja traje godinama. Tenisač i Dubrovčanka koja je 2005. ponijela titulu prve pratilje izbora Miss Alpe Adria, upoznali su se 2010. godine, a nakon osam godina veze stali su pred oltar i izrekli sudbonosno da u travnju 2018. u Dubrovniku.