Proslavljeni hrvatski tenisač, 32-godišnji Marin Čilić i dvije godine mlađa supruga Kristina čekaju drugo dijete, potvrdio nam je proslavljeni sportaš. Nakon jednogodišnjeg sinčića Balda par će obitelj povećati još jednim dječakom koji će na svijet stići kroz koji mjesec.

Inače, iako obiteljski život nastoje zadržati dalje od javnosti i medija, potkraj prošle godine Marin je u razgovoru za Story pričao o sinčiću koji je na svijet stigao u siječnju prošle godine. 'Nastojat ćemo ga naučiti sve što znamo, a i više od toga. Nastojat ćemo mu prenijeti vrijednosti obitelji, poštenja, marljivosti, kritičkog razmišljanja, ali i vjerovanja da u životu može postići što god želi, samo da za to mora biti spreman raditi', rekao je tada tenisač.


Podsjetimo, Kristina i Marin su se u Dubrovniku upoznali 2008. kada je ondje održan Davis Cup na kojem je lijepa brineta iz Konavala, koja je 2005. ponijela titulu prve pratilje izbora Miss Alpe Adria, radila kao hostesa. Mediji su se brzo raspisali o njihovoj ljubavi koja se, unatoč Marinovim izbivanjima i putovanjima, održala punih trinaest godina. Zaprosio ju je nakon osam godina veze, a 2018. su pred četiristotinjak uzvanika u Dub­rov­niku izmijenili bračne zavjete.