POČELO ODBROJAVANJE Paula Sik pokazala trbuščić pet tjedana prije porođaja

Vrijeme leti!

Instagram

Početkom godine influencerica Paula Sikirić, poznatija kao Paula Sik, podijelila je sretne vijesti. Sa svojim zaručnikom čeka dijete. Mjeseci brzo prolaze, a buduća mlada mama sve je nestrpljivija te ne može dočekati dolazak njihove djevojčice. Na Instagramu je podijelila fotografiju svog trudničkog trbuščića i otkrila kako je još samo nekoliko tjedana dijeli do porođaja. 

'Dolazi račica. Još pet tjedana', napisala je influencerica u opis fotografije. Pratiteljice su joj u komentarima poručile kako divno izgleda te da joj trudnoća jako lijepo stoji. Iako se veseli dolasku svoje djevojčice, Paula je jednom prilikom priznala kako misli da nitko nije u potpunosti spreman za majčinstvo, naročito kada je u pitanju prvo dijete. Osim toga, ovih su je mjeseci pratile i tegobe. Požalila se nedavno kako je imala problema s disanjem.

'Gušilo me do te mjere da u sjedećem i poluležećem položaju sam osjećala da gubim svijest. Ne pišem ovo da bih se žalila ili dobila 'pažnju' već samo želim skrenuti pozornost da je svaka trudnoća za sebe i da sve što proživljavate, drage trudnice, je za duboki naklon i šaljem ogroman zagrljaj podrške. U kakvom god stanju bile, zapamtite, ovo je drugo stanje s razlogom. Napravila sam sve pretrage koje su bile potrebne da ustanovimo da je isključivo do trudnoće', napisala je Paula na Instagramu. 

Podsjetimo, influencerica je vijest o trudnoći podijelila na Instagamu, i to fotografijom na kojoj uz snimku s ultrazvuka pozira sa zaručnikom, kojeg je dugo sakrivala od zatiželjnih očiju javnosti. Kada je otkrila spol djeteta, Paula je pokazala i lice svojeg zaručnika, no njegov identitet i dalje krije. Zaručili su se u kolovozu prošle godine.