Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAULA SIK O PROBLEMU U TRUDNOĆI 'Gušilo me i mislila sam da gubim svijest'

Autor Nikolina Guja

Zdravlje na prvom mjestu

  Izvor: Instagram

Razdoblje trudnoće je posebno i čarobno vrijeme za majku, njezino dijete i čitavu obitelj. Buduće majke prolaze kroz razne promjene, kako fizičke tako i emocionalne, a njihovo tijelo se mijenja i prilagođava novom životu koji u njemu raste. Iako se za to razdoblje s razlogom kaže da je blaženo i jedno od najljepših u životu svake žene koja ga iskusi, istodobno je teško, izazovno, a ponekad i bolno čemu je svjedočila domaća influencerica Paula Sikirić, poznatija kao Paula Sik. 

'Već dva dana imam poteškoća s disanjem, a danas me baš zakucalo. Kao i prije dva tjedna kada sam bila hospitalizirana. Gušilo me do te mjere da u sjedećem i poluležećem položaju sam osjećala da gubim svijest', započela je Paula pa nastavila: 'Ne pišem ovo da bih se žalila ili dobila 'pažnju' već samo želim skrenuti pozornost da je svaka trudnoća za sebe i da sve što proživljavate, drage trudnice, je za duboki naklon i šaljem ogroman zagrljaj podrške. U kakvom god stanju bile, zapamtite, ovo je drugo stanje s razlogom. Napravila sam sve pretrage koje su bile potrebne da ustanovimo da je isključivo do trudnoće', napisala je Paula na Instagramu. 

Povezane vijesti

'I još samo nešto. Pusti priče 'trudnoća nije bolest', 'ne kukaj i budi zahvalna'. Da, nije boles tali je drugo stanje i svakog pogodi drugačije. Uvijek sam govorila: 'ima me, krkan sam, mogu sve', a onda te u sekundi sruši u krevet. I opet znaš zašto je to tako, jer Bože hvala ti, u nama raste i razvija se novi život. Samo nježno prema sebi', zaključila je Paula koja će sa zaručnikom uskoro dočekati svoju djevojčicu.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image