'ŠTO JE OVO?' Ovako Jelena Karleuša izgleda bez trunke photoshopa

Neki obožavatelji razočarali su se kada su pjevačicu vidjeli 'uživo'

Privatni album

Jedna od najpopularnijih pjevačica Jelena Karleuša poznata je i po svom kontroverznom modnom izričaju i bahatim ponašanjem, a svojim eksplicitnim fotografijama često provocira brojne obožavatelje. Ovaj put nije objavila fotku na kojoj pozira u minijaturnom kupaćem kostimu koji posebno naglašava njezine bujne atribute već se prisjetila jedne ekstremne promjene.

Dobri poznavatelji ženske psihologije kažu da žene svoje najveće životne p­r­omjene obilježe upravo radikalnom pr­om­jenom frizure. I da u tome ima istine dokazuje i Jelena Karleuša koja je u jednom od najtežih životnih razdoblja kosu skratila, kako se kaže, na jedinicu. S obzirom na to da je sinoć bile finale popularnog glazbenog showa, Karleuša se prisjetila kako je izgledala na finalu 2019.godine, a otkrila je i kako se za ovogodišnje izdanje odlučila za nešto manje drastičnu promjenu.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Ovaj put na pozornicu se popela u nesvakidašnjem kožnom kombinezonu kojeg potpisuje poznati hrvatski dizajner Zigman. Brojni komentari stigli su i na račun njezine kose koja je, sudeći po komentarima, ovaj put bila pun pogodak. Obožavatelji su ju zamolili da više nikada ne skraćuje kosu s obzirom na to da u ovakvom izdanju izgleda puno bolje.

Privatni album 

No, pohvale su bile isključivo na račun 'Instagram' fotografija. Neki obožavatelji razočarali su se kada su vidjeli fotke s istog događaja na kojima pozira bez photoshopa, a neki su otišli korak dalje pa komentirali i kako ju nisu prepoznali. 'Što je ovo? I onda su ovakve žene uzor mladima. Nisam ju prepoznala, molim Vas vratite nam Jelenu', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.