Za Jelenu Karleušu kažu da je najkontroverznija pjevačica na području Balkana, a ‘laskavu’ titulu dobila je zahvaljujući problematičnim izjavama i ekstravagantnim te provokativnim odjevnim kombinacijama. Ona prati svjetske trendove, a i brojne zvijezde među kojima su Kim Kardashian i Jennifer Lopez, kako kaže Jelena, kopiraju njezin jedinstven stil.

Na društvenim mrežama prati ju više od dva milijuna pratitelja, a odjevne kombinacije gotovo nikada ne ponavlja dva puta. I naravno, na gotovo svakoj fotografiji u prvi plan stavlja svoje bujne atribute. To je napravila i ovaj put pozirajući raširenih nogu ispred bazena, a pratitelji nisu krili oduševljenje komentirajući kako neodoljivo podsjeća na živu Barbiku.

Jelena Karleuša na meti hejtera: 'Izgledaš kao striptizeta'
Instagram 

No, bilo je i onih koji smatraju da je s ovakvim fotografijama prešla svaku mjeru s obzirom na to da, kako pišu, nema više 20 godina. Nekima se nisu svidjele ni njezine vrtoglave potpetice koje, sudeći po komentarima, podsjećaju na pole dance štikle. ‘Imaš dvoje maloljetne djece, a poziraš kao neka striptizeta’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša nedavno je priznala i kako se nikada nije uspjela uklopiti u standarde podneblja u kojem živi. 'To je razlog zašto sam puno propatila i bila neshvaćena kao i danas. Ali to sam ja. Ne mogu se mijenjati, a nije da nisam pokušavala biti ljubimica svih. Meni to ne ide. Možda sam većini čudna, ali i meni su ljudi čudni. I zato sam naučila funkcionirati u svom svemiru sama. Pjevam, igram, govorim i radim onako kako ja hoću, ignorirajući činjenicu da svatko o tome ima mišljenje. 26 godina mnogo ružnih, užasnih trenutaka za jednu ženu, ali i najveće i najdivnije fanova zbog kojih sam svaki put rekla sebi da moram dalje. Nadam se da ćemo još puno godina pjevati i stare, a uskoro i nove pjesme… Jer ima još puno planeta do kojih nismo došli i puno zvijezda koje čekaju da ih dotaknem', poručila je Karleuša u svojoj objavi na Instagramu.