ODMOR IZ SNOVA Zoran Šprajc pokazao kako sa suprugom uživa na putovanju

Domaći specijaliteti, kvalitetno vino, druženje sa životinjama i brčkanjem u jezeru samo su neke od aktivnosti koje je voditelj podijelio s obožavateljima

Robert Gašpert

Voditelj i urednik RTL-ovog Direkta, Zoran Šprajc jedno je od omiljenih domaćih televizijskih lica, prvenstveno zbog svojih emisija u kojima na duhovit način i bez 'dlake na jeziku' secira najnovija događanja. Kada nije pred malim ekranima, Slavonac svoju publiku nastavlja informirati, ali i zabavljati na društvenim mrežama na kojima je u posljednje vrijeme itekako aktivan.

Privatni album 

Prije dva mjeseca, Zoran je na svom Instagram profilu otkrio kako je slomio ruku pa ga gledatelji neko vrijeme nisu mogli vidjeti u standardnoj ulozi. Iako se oporavio, voditelj se u posljednje dvije godine suočio s nekoliko zdravstvenih problema pa je svaki trenutak za odmor i više nego dragocjen.

Trenutno uživa u Gorskom kotaru, a sudeći po društvenim mrežama, riječ je o putovanju iz snova. Domaći specijaliteti, kvalitetno vino, druženje sa životinjama i brčkanjem u jezeru samo su neke od aktivnosti koje je voditelj podijelio s obožavateljima. No, ono što je posebno iznenadilo pratitelje je fotografija sa suprugom Lidijom koja se godinama unazad rijetko kada pojavljuje u javnosti.

Da ljubav postoji i nakon više od 20 godina braka dokazuje posljednja fotografija na kojoj supružnici poziraju u jacuzziju s osmijehom od uha do uha. Koliko im je odgovarao odmor govori i Zoranova objava: ‘Nakon napornog dana, zaslužena nagrada’, kratko je prokomentirao domaći voditelj.

Inače, prije nekoliko godina Šprajc nam je otkrio kako gleda na brak, ali i koja je tajna uspjeha. 'Ako je brak navika, onda je to dobra navika. Valjda si u braku jer to želiš. Naravno da ima navika i svakodnevnih rituala, ali ne bih rekao da je brak sam po sebi navika, barem meni nije. Mislim da čovjek u sebi ima ili nema strasti. Nastojim sa strašću raditi posao, družiti se s prijateljima i biti s obitelji. Strastven sam i u sportu, ali i za stolom. Strastven sam u svađi, ali i u ljubavi. No za ljubavnu je strast ipak potrebno dvoje', ispričao je voditelj.