Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoran Šprajc: 'Sljedeća destinacija...Vrapče mi se čini kao logični izbor'

Godinu i pol proveo po bolnicama brinući se za svoje zdravlje

 Izvor: Robert Gašpert

RTL-ov voditelj i urednik Zoran Šprajc je sredinom prošlog mjeseca s javnosti podijelio da mu se dogodila još jedna nezgoda. Nakon proživljenog infarkta 2019. godine, sada ga je zadesio još jedan zdravstveni problem. Naime, objavio je videosnimku na svom Instagram profilu te otkrio kako je slomio ruku. ‘Evo mene politika baš neće. Uoči svakih izbora neka zdravstvena nevolja. Posljednji put infarkt, a sada slomljena ruka. Ipak, bolje slomljena ruka nego infarkt jer ruka brže zacijeli nego srce’, napisao je tada, a sada se ponovno osvrnuo na cijelu situaciju i opet - nasmijao pratitelje.

'Nakon što sam u zadnjih godinu i po temeljito upoznao KB Dubravu pa potom Merkur a ovih dana i Traumu, postavlja se pitanje koja je bolnička institucija moja sljedeća destinacija...Vrapče mi se čini kao logični izbor. Al gdje god bio, bez brata Enisa Bešlagića nigdje ne bi bio. Hvala dr.Vlahoviću koji me zakrpao i dr. Miletić koja me probudila', napisao je uvijek duhoviti Zoran.

Podsjetimo, jedan od omiljenih televizijskih voditelja krajem 2019. doživio je drugi infarkt. Prvi je imao 2013. godine o čemu je tada svoje pratitelje obavijestio na Twitteru te se našalio da je na tržište pušten 'novi model' Šprajca. 'Nakon 14 dana intenzivnog rada iz KB Dubrava su na tržište pustili novi 'upgrejdani' model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel' i pametniji. Nikad, baš nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže dosta, vjerujte mu da je dosta', napisao je tada.

Povezane vijesti

Kao što je i sam svojevremeno rekao za Story, bitno je slušati svoje tijelo. 'Prilično sam siguran da mi je moje tijelo time nešto željelo poručiti jer ono je najviše patilo, a onome gore sigurno zbog mene nije bilo baš tako loše. Ali da, takva slučajnost nezaobilazno otvara pitanje više sile, možda pomalo i zastrašuje. No prije svega vjerujem u slučaj i u matematiku jer ako postoji točno određena vjerojatnost da će netko osvojiti jackpot i doista ga svaki put netko osvoji, tako postoji i matematička računica koja kaže da će u ‘ovom izvlačenju’ netko dobiti srčani udar na isti dan na koji ga je već dobio. I eto, ovaj sam put u toj igri ja izvučen', objasnio je tada. 

Magazin

Royals