Gledatelji i ljubitelji RTL Direkta sinoć su primijetili nešto neobično. Naime, Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić, dugogodišnji voditelji i zaštitna lica večernjih vijesti nisu vodili informativni program. Na samom početku emisije, voditelj Ivan Vrdoljak otkrio je zašto je došlo do promjena.

BEZ ŠPRAJCA I MOJMIRE RTL Direkt sinoć je vodilo novo lice
RTL Screenshot 

‘Dobra vam večer. Deset i petnaest je. Mojmiru je pokosila druga doza cjepiva, ja sam Ivan Vrdoljak i zasad se držim. Vi gledate RTL Direkt’, rekao je Ivan koji je novinarsku karijeru započeo na Novoj TV, a godinama unazad radio i kao reporter na RTL-u. Na društvenim mrežama komentari nakon emisije rapidno su rasli. I dok je većina komentirala kako je Ivan adekvatna zamjena, neki su tražili da se Mojmira vrati na male ekrane.

BEZ ŠPRAJCA I MOJMIRE RTL Direkt sinoć je vodilo novo lice
Josip Regović / Pixsell 

‘Ivan je bio odličan. Pametan, direktna i elokventan. Uživala sam gledati vijesti i nisam imala nikakve zamjerke’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Inače, Zoran Šprajc je prije malo više od dva tjedna doživio još jednu nesreću zbog koje ga gledatelji već neko vrijeme ne gledaju u ulozi voditelja.

RTL-ov voditelj Zoran Šprajc zabrinuo je brojne pratitelje nakon što je objavio videosnimku na svom Instagram profilu te otkrio kako je slomio ruku. ‘Evo mene politika baš neće. Uoči svakih izbora neka zdravstvena nevolja. Posljednji put infarkt, a sada slomljena ruka. Ipak, bolje slomljena ruka nego infarkt jer ruka brže zacijeli nego srce’, rekao je proslavljeni domaći voditelj prije 15-ak dana.