Tara kao Jennifer Lopez: 'Moji luduju jer nemam mira'

Domaća pjevačica objavila je novi singl i otkrila nam kako će provesti ljeto

promo

Vrući, zarazni latino ritam koji poziva na ples. Najkraći je to mogući opis pjesme 'Karte na stol' pjevačice Tare koja u spotu za novi singl neodoljivo podsjeća na latino divu Jennifer Lopez. O singlu i spotu, ali i o ljetu, odmoru i nastupima, Tara je govorila za Story.hr.

promo 

'Ovaj ritam mi jako odgovara jer volim salsu, bachatu i sve latino plesove što autor glazbe i stihova Ivan Zak jako dobro zna i to je bila inspiracija za ovu pjesmu koja je idealna za vruće ljetne noći i plesanje ispod zvjezdanog neba. Nema boljeg osjećaja nego zapjevati i zaplesati s publikom i s njima stvarati uspomene. Veselim se koncertima koji su u najavi i nadam se da više neće biti odgađanja', izjavila je Tara, navodeći kako spot za novu pjesmu potpisuje IZ Production, a u njemu se pojavljuje i bivši Mister Turizma Hrvatske Antonio Lamaro koji glumi zavodnika u spotu.

Tara - Karte na stol  You Tube

Osim novog singla, Tara će ljeto provesti radno. 'Veselim se svemu što me očekuje. Svakodnevno radim kao voditeljica na Radio Eurostaru, paralelno sam u studiju gdje radim na pjesmama za moj samostalni album, ali i na mom novom projektu koji je na talijanskom jeziku i namijenjen je djeci. Naravno, u pripremi su koncerti kojima se neizmjerno veselim jer ih dugo nije bilo. Veselim se susretu s mojom publikom! Pjevat ćemo moje stare pjesme iz doba Karme kao i sve nove. Singl koji predstavljam 'Karte na stol' idealan je za ples na ljetnim terasama! Latino ritam vas provocira da zavodljivo pokrenete bokove, zar ne?!', sretna je glazbenica.

You Tube  Tara - Karte na stol

Uspjet će, kaže, ipak uzeti i koji dan odmora, premda se ne buni što će cijelo ljeto provesti radno. 'Volim to što radim, pa mi nije teško, a vrijeme za provod i odmor s obitelji uvijek se nađe i organizira. Lijepo je provoditi vrijeme uz najmilije, bilo kad i bilo gdje', govori. Međutim, čak i odmor će za nju biti aktivan, pa će se vjerojatno i ovog ljeta uputiti u istraživanje mjesta na kojima će boraviti. 'Često moji luduju jer nemam mira, nisam tip koji će danima i satima ležati na plaži', iskrena je.

promo 

Nastupi su joj, priznaje nam, nedostajali. 'Svatko tko živi glazbu dušom i srcem je sad u doba pandemija zapravo tugovao. Glazba je nama poput zraka, naš je ispušni ventil, lijek za dušu, a veselje za sve. Veselim se svakom nastupu od samog početka, otkad sam krenula u glazbene vode i tako će biti zauvijek', poručila je Tara.