SVE JE JASNO Paparazzi snimili kako se Ben Affleck ponaša prema kćeri J.Lo

Djeca su ga, očigledno, vrlo brzo prihvatila

Profimedia

Već i ptice na grani znaju da su 51-godišnja latino diva Jennifer Lopez i tri godine mlađi glumac Ben Affleck obnovili svoju romantičnu vezu nakon što su prije 17 godina prekinuli zaruke. Svaki slobodan trenutak zaljubljeni golupčići provode zajedno, a čini se da su novog dečka slavne majke brzo zavoljela i njezina djeca, 13-godišnji blizanci Emma i Maximilian, koje je dobila dok je bila u braku s Marcom Anthonyjem.

Profimedia 

Naime, par je zajedno s djecom i njihovim prijateljima odletio u Hamptons na luksuzni ljetni odmor, a nakon što su neko vrijeme proveli sami u romantičnoj šetnji, odveli su 13-godišnju Emmu u shopping. Međutim, dolaskom do željene trgovine uvidjeli su da je ona zatvorena, zbog čega se Emma rastužila, a paparazzi su snimili trenutak u kojem je Ben tješi i grli.

Profimedia 
Profimedia 

Mnogi su zbog tog poteza počeli još više simpatizirati obnovljenu romansu slavnog para koji je, podsjetimo, okončao zaruke i dvogodišnju vezu 2004. godine. Da stvari među njima sada zaista funkcioniraju, potvrdila je i sama J.Lo izjavivši u intervjuu za Apple Music 1 da nikad u životu nije bila sretnija i nikad se nije bolje osjećala.