Ako je suditi prema najnovijim fotografijama nekadašnjih zaručnika, 51-godišnje latino glazbenice Jennifer Lopez i 48-godišnjeg glumca Bena Afflecka, dvojac koji je svojoj ljubavi dao drugu priliku, zaista proživljava pravu idilu. Naime, jedan od trenutno najintrigantnijih parova u Hollywoodu, produženi vikend odlučio je provesti u ljetovalištu Hamptons na američkoj istočnoj obali, a koliko su zaljubljeni svjedoče i fotografije an kojima su snimljeni kako zagrljeni uživaju u šetnji.

'PRIZOR JE NESTVARAN' Zaljubljeni J.Lo i Ben snimljeni u romantičnoj šetnji
Profimedia 


Nakon brojnih šuškanja, nagađanja kako je riječ o samo dobrom marketinškom triku, tajnih sastanaka i mutnih paparazzo fotografija, J.Lo i Ben konačno su uhvaćeni kako poput pravog para uživaju u svojoj ljubavi. U ležernim outfitima dvojac se držao za ruke, a da joj glumac očito pruža sigurnost kakvu s prethodnim muškarcima nije osjetila, pokazala je pjevačica nježnim dodirima kojima je tijekom cijele šetnje iskazivala Benu ljubav.

'PRIZOR JE NESTVARAN' Zaljubljeni J.Lo i Ben snimljeni u romantičnoj šetnji
Profimedia 


'Prizor je nestvaran. Bennifer kao prije 17 godina, predivno ih je vidjeti zajedno', 'preslatki su u tim matching outfitima', 'ovo je prava ljubav, stvoreni su jedno za drugo', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja koji ne skrivaju euforiju zbog obnovljene ljubavi koja je naprasno prekinuta prije 17 godina. Inače, iako se ni Jennifer ni Ben još uvijek nisu oglašavali povodom veze, brojni strani mediji naveliko pišu kako je njihov odnos poprilično ozbiljan te da bi ga uskoro trebali ozakoniti i brakom.