Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIT ĆE NA TURNIRIMA

Kristina Čilić u sedmom mjesecu trudnoće: 'Bebica je živahna kao i Baldo'

Autor Karmen Miletić
Autor Karmen Miletić

Dok se naš teniski as Marin Čilić u Londonu priprema za Wimbledon, njegova supruga Kristina, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, iz Zagreba je podrška i njemu i njegovoj zakladi

Izvor: Nikola Matić

Javivši se videopozivom iz Engleske, gdje ga očekuje najugledniji turnir u tenisu Wimbledon, 32-godišnji Marin Čilić prisutnima u hotelu Esplanade najavio je i teniski turnir u organizaciji vlastite zaklade. Osim organizatorima, posebnu zahvalu uputio je i svojoj supruzi Kristini koja se, u sedmom mjesecu trudnoće, posebno trudi da sve pripreme u njegovoj odsutnosti prođu u najboljem redu. Riječ je, naime, o drugom izdanju humanitarnog i sportskog spektakla Gem Set Hrvatska koji će se 12. i 13. srpnja održati na dvije lokacije u Petrinji. Cilj je nastaviti gradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta za djecu u Petrinji i okupiti zvjezdana imena hrvatskog sporta. Borna Ćorić, Ivan Dodig, Donna Vekić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić i Ante Rebić nova su imena koja će se pridružiti već najavljenima Luki Modriću, Mariju Mandžukiću, Mati Paviću i Nikoli Mektiću te zaigrati u parovima.

Marin Čilić Izvor: Instagram

- Napeto je, malo je ostalo do samog događaja. Marin je u Londonu, Europ­sko nogometno prvenstvo je u tijeku, a i ostali sportaši koji trebaju sudjelovati raspršeni su po svijetu pa ih sve treba koordinirati. Nadam se da ćemo uspjeti nadmašiti uspjeh eventa od prije dvije godine - rekla nam je Marinova dvije godine mlađa supruga Kristina, psihologinja i politologinja rodom iz Cavtata. Prvi je Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić održan 2019. na Šalati, a prošle godine nije održan zbog pandemije. Ove će godine trajati dva dana, a bogat program i sadržaji pretvorit će Petrinju u svojevrstan tenis village po uzoru na vrhunske svjetske teniske turnire.


- Unatoč trudnoći, ništa mi nije teško jer mislim na krajnji, plemeniti cilj i vraćanje osmijeha na lica djece. Bit ću na turniru, plan je da sudjelujem koliko god mogu. Prilično je naporno, ali tome je najviše pridonijela vrućina. Bit će zanimljivo kada budem rasla zajedno s temperaturama. Inače, trudnoća mi zasad nije toliko naporna, iako je bebica živahna u trbuhu, baš kao što je bio i Baldo - otkrila nam je Kristina koja je nedavno s Marinom proslavila treću godišnjicu braka. Sretna obitelj uskoro će postati veća za još jednog muškog člana, a bratu se najviše raduje jednoipolgodišnji Baldo.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals