Princ Charles navodno je imao mentalni slom zbog princa Harryja i Meghan Markle. Kako piše National Enquirer, 72-godišnji budući britanski kralj na sve načine pokušava zadržati veseli izraz lica i ne odati koliko su na njegovo mentalno zdravlje utjecali posljednji postupci odbjeglog kraljevskog para. No, pritisak je naprosto bio prevelik pa je tako izvor za spomenuti medij ispričao kako je princu od Walesa nedavno dijagnosticirana i depresija.

CHARLESU DIJAGNOSTICIRANA DEPRESIJA? 'Meghan i Harry su ga dotukli'
Profimedia 


'Jednostavno se više nije mogao nositi s brutalnim napadima i mržnjom koju su Sussexovi širili posljednjih mjeseci. Indirektno su ga optužili da je čudovište i okrivili njegovu majku, kraljicu Elizabetu II. da ga je ona napravila takvim. Charles im to nikad neće moći oprostiti', ispričao je izvor blizak kraljevskoj obitelji koji je otkrio kako je Charlesova supruga, 73-godišnja Camilla, kada je uvidjela koliko je ozbiljno zdravstveno stanje njezinog supruga, pozvala liječnike da interveniraju.

CHARLESU DIJAGNOSTICIRANA DEPRESIJA? 'Meghan i Harry su ga dotukli'
Profimedia 


National Enquirer navodi i kako je Charles sada u procesu liječenja - uči se nositi s bijesom koji se nakupio i emocijama pa je zbog navedenog, između ostalog, propustio i susret s mlađim sinom koji je proveo u domovini tjedan dana uoči otkivanja spomenika u čast tragično preminuloj majci, princezi Diani.

'Camilla je htjela izbjeći svaku mogućnost da Harryjev dolazak u Veliku Britaniju dodatno naruši mentalno zdravlje njezinog supruga pa je zbog toga Charlesu savjetovala da za Harryjeva posjeta ipak ostane u Balmoralu. Susret oca i sina mogao je kod Charlesa izazvati novi slom što bi ujedno ugrozilo i njegovo nasljeđivanje trona, a Camilla to nikako nije mogla dopustiti', zaključio je izvor.