ŠTO JOJ SE DOGODILO? Pjevačica natečena i podbuhla snimljena na ulicama

Našla se na meti brojnih hejtera

Profimedia

Da je zvijezda biti lako, zvijezda bi bio svatko, tako barem kažu neke svjetske face za koje obožavatelji misle da žive životom kao iz snova. I od njih, naravno, očekuju da uvijek izgledaju svježe, dotjerani, mršavo jer, sudeći po komentarima, imaju dovoljno novca da izgledaju kao iz reklame.

Profimedia 

Pa tako svaki put kada se neka zvijezda pojavi na ulicama bez šminke, neuredne kose ili s kojim kilogramom viška, društvene mreže eksplodiraju od negativnih komentara. Ovaj put na meti brojnih hejtera našla se 24-godišnja američka pjevačica Camila Cabello koju su paparazzi uhvatili tijekom obiteljske šetnje. Kada su fotografije procurile u javnost, brojni pratitelji komentirali su kako je mlada Kubanka neuredna i propala, a neki su pisali i kako joj loše stoji višak kilograma koje je nabacila tijekom karantene.

Inače, pjevačica je nedavno priznala je kako se bori s anksioznošću i opsesivno-kompulzivnim poremećajem, a kaže kako je sve što se toga tiče potpuno izvan njezine kontrole. 'Fotografije koje najbolje opisuju prošlu godinu su one na kojima plačem u automobilu i pričam s majkom o simptomima opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Čitala sam brojne knjige o tome jer sam očajnički željela rješenje', napisala je Cabello u blogu za Wall Street Journal.

Pop-zvijezda provela je brojne besane noći s glavoboljom i anksioznošću. ‘Odbijala sam pričao o svemu jer sam htjela ostaviti dojam snažne žene', napisala je u svom blogu. Dodala je kako život koji prikazuje na društvenim mrežama nije njezin stvarni život, već se tako želi prikazati prema vani.