Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'PORED ISKLESANOG DEČKA TI ŠETAŠ CELULIT' Pjevačicu napali zbog izgleda

Camila je u proteklim mjesecima nabacila nekoliko kilograma pa se sada našla na udaru kritika

 Izvor: Profimedia

Nakon što se na društvenim mrežama počelo šuškati kako mladi glazbeni par, 24-godišnja kubansko meksička pjevačica Camila Cabello i 22-godišnji kanadski kantautor Shawn Mendes čekaju prvo dijete, pjevačica je, čini se, odlučila stati na kraj glasinama. 'Skriva li Camila trudnički trbuh', pitanje je koje je intrigiralo obožavatelje sve do ovog vikenda kada se par pojavio na plaži u Miamiju, a Camilla ujedno ponosno prošetala u kupaćem kostimu i pokazala kako će mijenjanje pelena još morati pričekati. No, ovim potezom, mlada si je glazbenica napravila medvjeđu uslugu jer odmah nakon što je stavila točku na kraj glasinama o trudnoći, pokrenula je one o vidno punašnijoj liniji i nakupljenim kilogramima.

Camila Cabello Izvor: Profimedia


Poznata po seksepilnim oblinama i atraktivnom izgledu, zbog čega su je nerijetko častili brojnim komplimentima, 24-godišnjakinja je posljednjih mjeseci nabacila nekoliko kilograma, a to je posebno došlo do izražaja na posljednjim fotografijama s plaže. I premda su brojni podržali njezin novi izgled, Camila se na društvenim mrežama našla i na udaru kritika onih koji smatraju kako je prije puno ljepše izgledala.

Camila Cabello Izvor: Profimedia

'Što joj se dogodilo? Bila je tako zgodna, ovo sada je grozno. Još pored tako isklesanog dečka šetati celulit, mogla bi malo više pažnje posvetiti svom izgledu', 'mi smo mislili da je trudna, a ona se samo udebljala', 'ovo objašnjava zašto u zadnje vrijeme nosi široku odjeću', komentari su ispod fotografija na kojima je Camila snimljena u plavom dvodijelnom kupaćem kostimu.

 Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

No, unatoč kritikama na račun izgleda, mlada se glazbenica ne zamara istima pa je tako sa širokim osmijehom na licu provela cijeli dan na plaži uživajući u društvu voljenog dečka i nekoliko prijatelja. Shawnu se, ako je suditi prema fotografijama, i više nego sviđa Camilin novi izgled.

Camila Cabello Izvor: Profimedia

Magazin

Royals