Hoće li uskoro doći kraj 'medenom mjesecu' princa Harryja i Meghan?

Kraljevski biograf smatra da bi mlađi princ uskoro mogao preispitati svoje odluke

Profimedia

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle prije godinu i pol dana odselili su iz Velike Britanije u Ameriku gdje trenutno žive sa svojih dvoje djece, dvogodišnjim Archiejem i jednomjesečnom Lilibet Lili Dianom. U nekoliko navrata Harry je dolazio u posjet kraljevskoj obitelji, posljednji put prije nekoliko dana na otkrivanje spomenika njegovoj i Williamovoj majci, princezi Diani povodom obilježavanja 60. godišnjice njezina rođenja, no kraljevski stručnjaci sada se pitaju hoće li možda doći trenutak u kojem će se Harry poželjeti zauvijek vratiti u rodnu zemlju.

Profimedia 

Prema kraljevskom autoru Duncanu Larcombeu, čini se da je princ i dalje u fazi sreće i zadovoljstva zbog odluke o tome da se s obitelji preseli u SAD, ali tome bi uskoro mogao doći kraj. 'Čini se da Harry i Meghan misle da mogu živjeti između dva svijeta, svijeta kraljevske obitelji i američkih slavnih osoba. Harry sada voli američki život, još uvijek je u fazi medenog mjeseca', objasnio je Larcombe. Ipak, dodao je kako smatra da će ga nedavni događaji unutar kraljevske obitelji natjerati da se preispita.

Profimedia 

Podsjetio je i na prinčevu izjavu o tome kako se osjećao nakon što je s Meghan donio odluku o preseljenju, navodeći da nije imao namjeru, ali je morao kako bi zaštitio obitelj i svoje mentalno zdravlje.

Inače, Daily Mail nedavno je izvijestio kako palača planira u rujnu održati veći, ambiciozniji event, u kojemu bi privukli donore za humanitarne udruge kojima se bave, a sve povodom prošlotjednog otkrivanja spomenika u čast tragično preminule princeze Diane. Kako je svečani događaj, zbog pandemije koronavirusa, morao biti održan samo uz prisustvo najužih članova obitelji, izostao je humanitarni dio večeri s donorima. Upravo zbog toga, pojasnio je izvor za navedeni medij, Harry bi za nekoliko mjeseci trebao ponovno stići u Veliku Britaniju, a onda bi mu društvo trebala praviti supruga