OKRUGLA OBLJETNICA Danijela Martinović za rođendan otkrila lijepe vijesti

Od jutra joj pristižu čestitke

karmen oblak

Na svojim službenim profilima na društvenim mrežama, splitska pjevačica Danijela Martinović pohvalila se fotografijama iz raznih perioda života kojima je obilježila svoj rođendan. Iako joj zbog mladolikog izgleda, ali i vrckavosti i vedrog duha, nitko ne bi dao toliko Danijela je danas navršila 50 godina. 

'Ipak je danas moj rođendan... i zato kad me pitaju koliko imaš godina, odgovaram im: 'Ne znam, još uvijek brojim zvijezde', napisala je ispod fotografije stihove iz svoje knjige 'Šalabahter života'. U kratkom roku ispod njene su se objave nanizale brojne čestitke vjernih obožavatelja. 'Godine nisu bitne, bitna je duša, a vi je imate', 'Sretan rođendan teta Danijela. Lijepo je bilo odrastati uz Vaše pjesme, uvijek su bile vesele i pozitivne. Želim vam da još snimite puno spotova i pjesama i da nikda ne brojite godine nego zvijezde', poručili su joj obožavatelji. 

Za svoj rođendan, Danijela je odlučila podijeliti lijepe vijesti i darovati čak 50 poklona obožavateljima. 'Obožavam rođendane i sve proslave u kojima se slavi život! Baš zato, često za svoj rođendan darujem svoje prijatelje, a ovoga ću puta darovati i vas - svoje pratitelje koji su sa mnom već godinama, kao i one nove koji će se tek naći u našoj veseloj virtualnoj zajednici u kojoj dijelimo lijepe stvari i lijepe emocije! Kroz sljedećih pet tjedana podijelit ću 50 poklona za svoj 50 rođendan! Svaki poklon je poseban i meni jako važan jer je stvaran s ljubavlju', napisala je Danijela.